Afacerile "Total Soft" au crescut cu 15%

Viviani Mirică
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 octombrie 2010

"TotalSoft", parte a grupului "Global Finance", a realizat o cifră de afaceri de circa 16,76 milioane euro, în al treilea trimestru al anului în curs, în creştere cu 15% faţă de perioada similară din 2009.

Cel mai mare aport în această creştere l-a avut sistemul informatic integrat "Charisma ERP" (76% din cifra de afaceri), sistem care a generat venituri de peste 12,74 milioane de euro.

Veniturile obţinute de companie provin în proporţie de 74% din vânzările realizate pe piaţa românească, restul, de 26%, rezultând din export.

"TotalSoft" estimează că va încheia 2010 cu o cifră de afaceri de 22,5 milioane de euro, în creştere cu aproape 15% faţă de anul trecut. Pentru 2011, compania are ca obiectiv realizarea unei cifre de afaceri de 25 milioane de euro, iar pe termen mediu, deschiderea unor birouri în Europa de Vest. Astfel, ţările vizate în următorii 3-5 ani sunt Germania şi Marea Britanie.

Anul acesta, compania a pornit o campanie agresivă de extindere internaţională, concretizată, până în momentul de faţă, în patru filiale, deschise în Bulgaria, Grecia, Serbia şi Qatar. Sumele investite în deschiderea acestor birouri au fost cuprinse între 200.000 şi 300.000 de euro/ birou, "TotalSoft" estimând un "break- even" în 12 luni de la lansarea lor. De asemenea, compania a intrat pe trei noi pieţe externe - Austria, Dubai şi Arabia Saudită.

Tot în planul imediat de extindere internaţională a "Total Soft" intră şi achiziţia a două companii, în Polonia (până la sfârşitul celui de-al doilea trimestru din 2011) şi Turcia (la finalul acestui an).

În acest an, compania a lansat o serie de produse, printre care un instrument de "business intelligence" pe iPad, "Charisma Analyzer", şi un serviciu de evaluare a riscurilor de creditare, "Charisma Financial Risk Assement", realizat împreună cu ICAP România.

"TotalSoft" pregăteşte pentru sfârşitul aces­tui an lansarea unei noi generaţii a sistemului informatic integrat de gestiune a activităţii unei companii, "Charisma ERP 2011".

"TotalSoft" este unul dintre liderii indus­triei autohtone de IT, specializat în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri.

Compania are circa 1.500 de clienţi în sectorul privat şi public din 21 de ţări, printre care SUA, Germania, Italia, Franţa.

"TotalSoft" este partenerul "Oracle" în ţara noastră şi deţine suita proprie de soluţii soft­ware "Charisma Business Suite", din care fac parte sisteme precum "Charisma ERP", "Charisma HR&Payroll" sau "Charisma Medical Software".

Parte a grupului "Global Finance", societatea este una dintre cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est, cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad.

"Global Finance" administrează fonduri de peste 850 milioane de euro, obţinute în urma administrării de fonduri de investiţii private şi imobiliare, şi, de la înfiinţarea sa în 1991, a realizat peste 70 de investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb