ANUL TRECUT, FAŢĂ DE 2011 HP a crescut cu 18%, pe computerele pentru consumatorii simpli

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 februarie 2013

Tiberiu Dobre a spus, ieri, că vor mai urma şi alte lansări, pe parcursul acestui an.

Tiberiu Dobre a spus, ieri, că vor mai urma şi alte lansări, pe parcursul acestui an.

Noua gamă de produse cu touch screen de la HP, lansată pe piaţa noastră

Piaţa de computere pentru consumatorii simpli a crescut cu 5%, anul trecut faţă de 2011, în ceea ce priveşte numărul unităţilor vândute, potrivit lui Tiberiu Dobre, PPS Country Manager HP România.

Domnia sa a precizat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, pe acest domeniu, HP a crescut cu 18%. Reprezentanţii companiei s-au arătat optimişti în ceea ce priveşte anul în curs, estimând că producătorul IT va avea o creştere de circa 5%, pe segmentul computerelor pentru consumatorii simpli.

Cota de piaţă a companiei a ajuns la 18,5%, în 2012, de la 16,6%, în 2011, previzionându-se să crească, în 2013, până la 19,5-20%.

HP a lansat, ieri, pe piaţa noastră, cinci produse cu touch screen, patru dintre ele fiind deja disponibile la vânzare, iar unul urmând să intre în ţară în câteva zile.

"Ultrabookurile < HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 >, < HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook > şi < HP ENVY x2 >; desktopul < HP ENVY 23 TouchSmart All-in-One Desktop PC > şi tableta < HP ElitePad 900 > se adresează unei game variate de utilizatori, de la pasionaţii IT, care consideră esenţiale performanţa şi rapiditatea de reacţie, până la cei care dau tonul în modă şi îşi aleg companionul IT în funcţie de design şi greutate, fără a uita însă de utilizatorii din mediul business, care au nevoie de o soluţie mobilă care să poată fi integrată cu uşurinţă în infrastructura IT existentă şi care să respecte toate standardele de securitate dorite", spun reprezentanţii HP.

Potrivit lui Tiberiu Dobre, noua gamă de produse cu ecran tactil se adresează "utilizatorului modern de laptopuri şi tablete, care este deosebit de exigent şi ştie exact ce îşi doreşte - eficienţă, performanţă, design atrăgător şi preţ competitiv".

Domnia sa a spus, ieri, că vor mai urma şi alte lansări, pe parcursul acestui an.

"HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4" are o grosime de 2,3 cm şi o greutate de 2,1 kilograme. Echipamentul dispune de propriul "aer condiţionat", care îi reglează temperatura în funcţie de gradul de utilizare şi de condiţii.

Preţul recomandat este de 4.399 lei, cu TVA.

"HP SPECTRE XT TouchSmart Ultrabook", cu afişaj Full HD Radiance şi diagonală de 15,6 inci, este echipat cu Adobe Photoshop Elements, care permite editarea fotografiilor şi Adobe Premiere Elements, pentru realizarea de filme. Produsul costă 5.599 lei, cu TVA.

"HP ENVY x2" este un computer portabil care funcţionează şi ca tabletă, întrucât tastatura poate fi detaşată. Hibridul beneficiază de două baterii independente, una în tabletă şi a doua în tastatură, autonomia sa putând ajunge până la 19 ore. Preţul său se ridică la 3.999 lei, cu TVA.

"HP ElitePad 900", o tabletă cu diagonala de 10,1 inci, rulează Microsoft Windows 8 PRO. Tableta are un preţ de 3.799 lei, cu TVA, pentru modelul fără 3G şi de 4.149 lei, cu TVA, pentru modelul cu 3G.

Noul PC All-in-One, prin utilizarea căruia se economiseşte spaţiu, permite conversaţii video la rezoluţie HD, preţul recomandat fiind de 5.199 lei, cu TVA.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb