"Avicola Crevedia" va realiza investiţii de peste şase milioane de euro în 2008

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 20 februarie 2008

"Avicola Crevedia" va realiza investiţii de peste şase milioane de euro în 2008

AVICOLA CREVEDIA estimează pentru anul 2008 o creştere a vânzărilor de carne de pasăre cu aproximativ 35% faţă de anul 2007. Astfel, AVICOLA CREVEDIA va consolida trendul ascendent manifestat de la preluarea sa în 2006 de către Agroli Group. În 2007, veniturile obţinute din vânzările de carne de pasăre de către AVICOLA CREVEDIA au crescut cu 45% faţă de anul anterior. Aceste performanţe financiare sunt rezultatele unei intense campanii de investiţii. În ultimul an şi jumătate s-au realizat investiţii pentru modernizarea companiei de 8,8 milioane euro, ceea ce a generat o creştere cu 150% a capacităţii de producţie.

Bugetul anului 2008 prevede investiţii de peste 6 milioane euro, ceea ce va permite o creştere a capacităţii de producţie cu peste 60% în acest an. Investiţiile au fost centrate pe automatizarea şi eficientizarea procesului tehnologic, pe implementarea regulilor de igienă şi biosecurizare la nivel european şi pe creşterea substanţială a calităţii produselor. AVICOLA CREVEDIA poate asigura, pe piaţa românească, cel mai lung termen de garanţie pentru carnea de pasăre (8 zile) în condiţii de refrigerare standard, fără conservanţi.

AVICOLA CREVEDIA a demarat şi un proces de schimbare a ambalajelor care să reflecte noile standarde de calitate a produselor din carne de pasăre, fără ca acest demers să determine creşterea preţurilor produselor.

Agroli Group acţionează atât pentru valorizarea tradiţiei pe care o reprezintă de aproape 50 de ani AVICOLA CREVEDIA (fondată în 1959), cât şi pentru promovarea celor mai avansate tendinţe ale industriei de profil.

Agroli Group deţine, alături de AVICOLA CREVEDIA, Avicola Tartasesti, Jackmoris (fosta Avicola Gorneni) şi Golden Fingers, fiind un integrator specializat în domeniul agricol, în special în industria cărnii de pasăre.

Golden Fingers, este prima fabrică din România specializată în producţia de legume congelate, în special cartofi, iar producţia sa este 100% românească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb