Axigen devine partener Sun Microsystems

Comunicat AXIGEN
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 martie 2007

AXIGEN, dezvoltatorul profesionist de soluţii de mesagerie, a anunţat ieri semnarea unui nou parteneriat tehnologic cu corporaţia Sun Microsystems, Inc.

AXIGEN singurul dezvoltator român de servere de email, anunţă semnarea unui parteneriat tehnologic cu unul dintre producătorii de renume mondial de soluţii hardware şi software pentru reţele de calculatoare, corporaţia Sun Microsystems, Inc. În urma semnării acestui document, AXIGEN a devenit Partener Asociat în cadrul Programului Sun Partner Advantage for Independent Software Vendors.

Versiunea comercială a serverului AXIGEN pentru platformele Solaris i386 a fost lansată pe 15 august 2006, produsul evoluând ulterior până la versiunea 2.0.4, în timp ce versiunea 3.0 beta se află în prezent în faza de testare publică.

"Suntem deosebit de încântaţi să încheiem acest parteneriat cu AXIGEN pentru susţinerea eforturilor lor de dezvoltare a unei soluţii fiabile. Suntem de asemenea încrezători că tehnologiile dezvoltate de Sun Microsystems vor contribui la creşterea cotei de piaţă a soluţiilor AXIGEN pentru aplicaţiile critice de afaceri. Solaris 10 este cel mai bun sistem de operare de pe piaţă în prezent şi este în acelaşi timp alegerea preferată de administratorii de sistem ai companiilor cu nevoi tehnologice critice", a declarat Anca Stancu, Consultant Vânzări, Sun Microsystems Business Development Office Romania.

"Unul dintre beneficiile principale ale parteneriatului nou încheiat este recunoaşterea oficială a stabilităţii şi fiabilităţii soluţiei dezvoltate de compania noastră pentru platformele Sun", a comentat Oana Bornaz, CEO AXIGEN.

Într-adevăr, arhitectura flexibilă multiplatformă a serverului de email AXIGEN a permis portarea acestuia cu uşurinţă pe platformele Sun şi a contribuit semnificativ la menţinerea unui ritm constant de dezvoltare a versiunilor succesive de produse AXIGEN destinate altor sisteme de operare. În următoarele luni, compania speră ca parteneriatul anunţat astăzi să confirme valoarea superioară ce poate fi oferită de un produs complex, rezultat din eforturile susţinute ale celor doi parteneri.

Despre Gecad Technologies

Înfiinţată în 2001, Gecad Technologies, membră a grupului Gecad, este o companie cu activitate în cercetare tehnologică, project management şi dezvoltare de tehnologii software. Implicată iniţial în dezvoltarea de software antivirus, compania şi-a concentrat eforturile, începând din 2003, asupra dezvoltării primei soluţii de mesagerie electronică din România, sub marca AXIGEN.

AXIGEN este o soluţie de mesagerie electronică rapidă, scalabilă şi adaptabilă cerinţelor de comunicare atât din partea companiilor mici şi mijlocii, cât şi din partea furnizorilor de servicii Internet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb