Blue Air: Vom continua să operăm singuri sau cu administratorul judiciar desemnat

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 11 octombrie 2010

Compania Blue Air va continua să opereze singură sau cu administratorul judiciar desemnat, urmând ca la începutul acestei săptămâni să depună o cerere de suspendare a începerii procedurii de insolvenţă, a declarat, sâmbătă, Gheorghe Răcaru, directorul de strategie şi dezvoltare al grupului care deţine operatorul aerian, citat de Mediafax.

"Din punctul meu de vedere, această hotărâre a fost luată ori în necunoştinţă de cauză, ori din motive pe care nu le cunosc. Avem copia dosarului de la tribunal în care sunt toate dovezile că plăţile datoriilor au fost prezentate instanţei", a spus Răcaru, într-o conferinţă de presă.

"S-a mai vehiculat în presă că avem datorii către Club Zexe şi Tarom. Cu Club Zexe avem o înţelegere amiabilă şi am plătit ieri (n.r. vineri) 85.000 lei, care reprezintă mai mult de o treime din datoria pe care o vom plăti integral în câteva săptămâni", a mai arătat Răcaru, adăugând că în cazul Tarom există nişte penalităţi în urma unui contract, care vor fi achitate la rândul lor.

Coordonatorul departamentului juridic al Blue Air, Luana Stanciu, a precizat că firma pe care o reprezintă a făcut vineri recurs împotriva sentinţei judecătoreşti, iar astăzi va depune la tribunal cererea de suspendare a procedurii de începere a insolvenţei.

"Încă odată avem de-a face cu erori judiciare pe care le plătim cu toţii. Ieri s-a comis un act de injustiţie strigător la cer. Există toate dovezile la dosar că ne-am achitat debitele. Nu este normal ca noi să aflăm din presă despre o sentinţă a tribunalului", a adăugat Stanciu.

Judecătorul Laura Radu, purtător de cuvânt al Tribunalului Bucureşti, a declarat, vineri, agenţiei Mediafax, că instanţa a admis miercuri intrarea în insolvenţă a Blue Air, la cererea Carpatair şi Service Excellence Solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb