Bogdan Drăgoi a fost votat preşedinte al CA SIF Banat Crişana

Alexandru Costea
Piaţa de Capital / 14 iulie 2015

Bogdan Drăgoi a fost votat preşedinte al CA SIF Banat Crişana

Consiliul de Administraţie (CA) al SIF Banat-Crişana (SIF 1), reunit în şedinţa de azi, a ales noua conducere executivă a societăţii, în frunte cu Bogdan Drăgoi, votat preşedinte al CA - director general al SIF Banat-Crişana iar Octavian Avrămoiu a fost ales vicepreşedinte - director general adjunct.

Într-un comunicat de presă remis azi redacţiei, Bogdan Drăgoi declară: "Consider că hotărârile adoptate astăzi reconfirmă voinţa acţionarilor, exprimată în adunările generale din ultimele luni. După finalizarea tuturor paşilor obligatorii de avizare şi autorizare, suntem pregătiţi să începem toate măsurile şi demersurile pe care ni le-am asumat. SIF 1 este condusă de o echipă de profesionişti, care şi-a propus o dezvoltare durabilă, consistentă şi transparentă a societăţii, printr-un management eficient, o administrare profitabilă a portofoliului şi o comunicare permanentă cu piaţa".

Deciziile Consiliului de Administraţie din şedinţa de azi vor intra în vigoare imediat după avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Pe cand so preluarea conducerii FP?

    1. felicitari!

      Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!

    Un nou inceput. Felicitari.

    1. e un inceput pe masura numirii pe usa din dos a lui Ionel Marian CIUCIOI in functia de administrator provizoriu ...asa, din PIX. :))))))

      Eu l-am votat pe Ciucioi si la aga din martie, si la cea din aprilie. A iesit cu procente foarte bune, chiar primul sub linie. Ce e aia, din pix??? Actionarii sif1 il stiu si l-au votat

      Primul sub linie inseamna NU in CA. asta au votat actionarii.

      Si pe cine ar fi trebuit sa numeasca provizoriu? Pe vreun neam, vreun verisor? Au luat si oamenii un candidat, cel mmai bine plasat intre ceilalti. Ce e asa de greu de inteles?

      pe nimeni nu ar fi trebuit sa numeasca. numirile sunt prin definitie subiective. te bagam in CA pina la viitoarea AGA, iar la viitoarea AGA nu mai scoatem la concurs pozitia, supunem doar la vot numirea acestui membru intermiar. in fine.

      Dupa domnul postac ar trebui sa.se faca age de alegere vreo doi ani. Sunt 7 in consiliu. Daca nu s-a reusit votarea la 2 age si a mai ramas un loc, si legea prevede aceasta procedura, e de ajuns musiu. Primul de sub lista intra. Asta e. Ce tot atatea comentarii si carcoteli. Trebuia sa candidezi tu si sa abtii voturi. Acum erai mare administrator.

      Acum am inteles. Dl. postac e candidat-failure, care se teme ca nu va mai avea pozitii pentru care sa concureze si sa pice iar. Nu te teme, ce-i al tau e pus deoparte;)

    Echipa tanara, speram si buna.

    SIF Banat-Crisana SA si-a incheiat astazi istoria aradeana, cu directoare adjuncte cu tot, urmand.....vom vedea ce.

    Daca tinem cont de faptul ca pretul SIFI a scazut cu 75%, minilongurile au disparut, iar Azuga Turism se pregateste de activitati de creditare, asteptam ca dl PDG Dragoi sa ne explice aceste taine bine pazite, cu toata transparenta pe care o promite tuturor actionarilor, nu numai actionarilor de rit cipriot 

    felicitari si succes!

    1. postacii si-au facut treaba,pupatii in continuare,mult succes etc...SIF1 CONTINUA DISCOUNTUL MAXIM,ASTA E DE FAPT REALITATEA SI INCREDEREA IN NOUA CONDUCERE!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb