Bombardier câştigă o comandă de 311 milioane de euro de la SNCF pentru încă 67 trenuri AGC de capacitate mare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 4 aprilie 2007

Bombardier Transportation anunţă, ieri, că a primit o comandă adiţională pentru 67 trenuri de mare capacitate tipul AGC din partea Căilor Ferate Franceze (SNCF). SNCF reprezintă Regiunile Franceze în această tranzacţie care este evaluată la aproximativ 311 milioane euro (416 milioane USD). Numărul total al comenzii ferme de trenuri AGC ajunge acum la 679. Livrările acestor trenuri sunt planificate să înceapă în August 2009.

SNCF a semnat un contract iniţial la data de decembrie 13, 2001, pentru furnizarea de 500 trenuri AGC. La acelaşi contract a fost agreeat un amendament în Noiembrie anul trecut pentru furnizarea a încă 200 de trenuri şi creşterea ritmului de livrare. În acel moment 112 trenuri erau deja comandate iar astăzi SNCF confirmă comanda pentru alte 67.

21 de regiuni franceze au comandat trenuri AGC până în acest moment.

"Această comandă demonstrează încă odată, încrederea cu care SNCF şi regiunile franceze au investit compania Bombardier. Acest lucru reflectă performanţele industriale ale fabricii noastre din Crespin, care furnizează trenuri de calitate şi la timp. Aşa se explică succesul Bombardier pe piaţa franceză ," afirmă Jean Bergé, Director Bombardier Transportation Franţa.

Trenul AGC, realizat la fabrica Bombardier din Crespin în nordul Franţei este disponibil în mai multe versiuni . Trenurile pot fi cu tracţiune diesel, electrică sau o combinaţie între acestea două şi de asemenea pe un dublu mod/dublu voltaj (combustibilul diesel şi electricitate1.5 kV şi/sau 25 kV). Comenzile SNCF de astăzi se referă la trenuri cu dublu mod/dublu voltaj

Bombardier în Franţa

Bombardier Transportation Franţa activează în principal prin fabrica sa din Crespin din regiunea Valenciennes. Cu un număr de angajaţi de 1.600 de oameni, compania este cel mai important producător din industria feroviară din Franţa. Compania Bombardier Transportation a fost implicată în toate programele SNCF TGV (trenuri de mare viteză) - pentru reţele de mare viteză ale Căilor Ferate Franceze. Grupul produce o gamă largă de material rulant pentru transportul public. Printre aceste produse se numără vehiculele RATP MF2000 pentru metroul din Paris, tramvaiele din Marsilia, Nantes şi Saint-Etienne. Bombardier este un jucător important în transportul regional datorită trenurilot SNCF TER 2N NG şi AGC (tren de capacitate mare), produse ce au fost comandate până la această dată de 21 de regiuni din Franţa. De asemenea, Bombardier dezvoltă şi va construi trenuri de transport de scurt parcurs pentru a fi folosite în reţeaua suburbană a regiunii Ile-de-France . Bombardier Transportation este recunoscut ca şi partener global de către autorităţile de transport din Franţa.

Despre Bombardier

Sediul global al Bombardier Transportation este localizat la Berlin, Germania iar compania desfăşoară activităţi în peste 60 de ţări. Compania a livrat un număr total de peste 100.000 de vehicule în toată lumea. Grupul oferă cel mai extins portofoliu de produse şi este recunoscut drept liderul global al sectorului feroviar

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb