"Bombardier" primeşte o comandă din Ungaria pentru recondiţionarea a încă 46 vagoane pentru transportul suburban

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 8 iulie 2008

Companiei Bombardier MÁV Kft., filiala Bombardier Transportation din Ungaria, i-a fost atribuit un contract de catre Căile Ferate Ungare, operatorul de stat - MÁV Zrt., pentru recondiţionarea a 46 vagoane suburbane de transport pasageri tip Bhv. Valoarea comenzii este de aproximativ 4.5 miliarde forinţi (17 milioane Euro , 27 milioane de USD ). Livrările sunt programate să aibă loc între Decembrie 2008 şi Decembrie 2009.

Fabrica din Ungaria - Dunakeszi, deţinută în majoritate de Bombardier, va prelua recondiţionarea vehiculelor. Recondiţionarea va implica înlocuirea pereţilor laterali, pereţilor din capătul vagonului, acoperişului, a componentelor vechi şi ieşite din uz ale vagoanelor, modernizarea boghiurilor, a echipamentului tehnic şi restaurarea în totalitate a interiorului. Vehiculele recondiţionate vor fi echipate cu un nou echipament electric (potrivit pentru traficul intern din Ungaria), uşi cu închidere automate, noi ferestre şi un strat interior de material plastic întărit cu fibră de sticlă.

Laurent Troger, Preşedintele Diviziei de Servicii Bombardier Transportation, a declarat referitor la comanda de de recondiţionare: "Vagoanele au fost iniţial realizate în Dunakeszi şi suntem bucuroşi ca se întorc acum la divizia noastră de servicii. Recondiţionarea vagoanelor va îmbunătăţii confortul şi siguranţa pasagerilor în traficul suburban, va reduce timpul dedicat mentenanţei şi frecvenţa acesteia, precum şi costurile pentru operator, şi va extinde perioada de viaţă a vehiculelor. "

István Heinczinger, General Manager a MÁV Zrt. spunea că: "Până acum peste 300 dintre vagoanele noastre de pasageri şi remorci de transport au devenit parte al programului de recondiţionare a vagoanelor de transport suburban, încheiat între MÁV Zrt. şi Bombardier MÁV Kft. MÁV Zrt. intenţionează să cultive această relaţie tradiţională şi în viitor.

Bhv este numele vagoanelor de pasageri pentru clasa a II-a, vagoane ce au fost în funcţionare peste 30 de ani. Împreună cu remorcile de transport tip BTt acestea sunt potrivite pentru operaţiuni de împingere - tragere în traficul suburban.

Bombardier în Ungaria

Bombardier Transportation este prezent în Ungaria deţinând majoritatea la fabrica de la Dunakeszi şi proprietatea fabricii de boghiuri de la Mátranovák, angajând în ambele facilităţi aproximativ 1500 de oameni. Activităţile din fabrica Dunakeszi includ producţia, recondiţionarea, retehnologizarea, reparaţia şi mentenanţa vehiculelor feroviare de pasageri. Principalii clienţi includ Operatorul de stat al Căilor Ferate Ungureşti (MÁV), Compania feroviară Gyõr-Sopron-Ebenfurt (GySEV), Autorităţile de transport din Budapesta (BKV) şi operatori naţionali privaţi din Grecia, Elveţia, Franţa, Marea Britanie, Norvegia, Germania, Cehia, Slovacia, Austria, Bulgaria şi Rusia.

Despre Bombardier Transportation

Sediul global al Bombardier Transportation este localizat la Berlin, Germania iar compania desfăşoară activităţi în peste 60 de ţări. Compania a livrat un număr total de peste 100.000 de vehicule în toată lumea. Grupul oferă cel mai extins portofoliu de produse şi este recunoscut drept liderul global al sectorului feroviar.

Despre Bombardier

Lider mondial de soluţii inovatoare de transport, de la aeronave regionale si avioane de afaceri până la echipamente pentru transportul feroviar, sisteme şi servicii, Bombardier Inc. este o corporaţie globală cu sediul în Canada. Cifra sa de afaceri pentru anul fiscal finalizat la 31 ianuarie 2008 a fost de 17,5 miliarde USD iar acţiunile sale se tranzacţionează pe bursa de mărfuri din Toronto (BBD). Bombardier este listat ca şi index compozit a indexurilor de sustenabilitate Dow Jones Sustainability World şi North America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb