BVB: Înregistrare simplificată pentru antreprenori în comunitatea Made in Romania

M.G.
Piaţa de Capital / 27 august 2021

BVB: Înregistrare simplificată pentru antreprenori în comunitatea Made in Romania

Platforma Made in Romania, dezvoltată de Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi disponibilă pe www.investingromania.com, oferă o înregistrare simplificată a companiilor, ca urmare a preluării datelor publice din platforma Termene.ro, arată operatorul pieţei noastre de capital într-un comunicat postat ieri pe site-ul propriu. Astfel, în momentul completării profilul unei companii şi introducerii Codului Unic de Identificare, sunt preluate automat toate datele publice solicitate pentru înscrierea în comunitatea Made in Romania. Conform BVB, noua funcţionalitate este implementată cu sprijinul Termene.ro, platformă care oferă informaţii actualizate în timp real despre firmele din România.

"Prin programul Made in Romania, Bursa de Valori Bucureşti îşi arată dedicarea şi implicarea în construirea unui mediu de afaceri solid. Rezultatele ediţiilor Made in Romania din ultimii ani, dar şi deschiderea tot mai mare pe care companiile antreprenoriale o au faţă de piaţa de capital ne arată că suntem pe drumul cel bun. Parteneriatul cu Termene.ro vine să reconfirme direcţia noastră spre digitalizare şi transformare a tot ce înseamnă bursă într-un produs flexibil şi uşor de accesat atât de către echipele antreprenoriale care caută finanţare, cât şi de către investitori", a declarat Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti.

"Cele peste 300 de companii din programul Made in Romania de anul acesta sunt toate afaceri predictibile care se dezvoltă prin utilizarea business intelligence şi a informaţiilor disponibile în comunitatea Termene.ro. Ca antreprenor, mă bucur că prin intermediul platformei noastre putem valida afacerile româneşti înscrise în programul BVB, firme active în domenii cheie ca IT&C, servicii, agricultură, sănătate, home&deco şi construcţii", a şi declarat Adrian Dragomir, fondator Termene.ro.

Înregistrarea unei companii în cadrul platformei Made in Romania este posibilă 24/7 şi oferă posibilitatea conectării companiilor cu intermediari la bursă, business angels, venture capital, private equity sau bănci. Datele publice preluate automat în momentul introducerii Codului Unic de Identificare includ cifrele de afaceri şi profiturile/pierderile din ultimii trei ani raportaţi, capitalurile proprii şi numărul de angajaţi din ultimul an raportat şi, nu în ultimul rând, structura acţionariatului, respectiv procentele deţinute de persoane fizice/juridice rezidente/nerezidente.

Platforma Made in Romania a fost lansată în aprilie 2021, odată cu cea de-a IV-a ediţie a programului Made in Romania. În prezent, în platformă sunt înregistrate 114 conturi cu profil de companie, 45 de conturi cu profil de consultant şi 91 de conturi cu profil de investitor. Companiile care se înregistrează pentru a face parte din comunitatea Made in Romania au posibilitatea să intre în contact cu finanţatorii şi să participe la un program de mentorat care va avea loc în perioada următoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb