"Carpatcement" a ales Ogilvy PR

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 29 aprilie 2004

"Ogilvy PR Worldwide/Bucureşti" este agenţia desemnată de "Carpatcement" ca să gestioneze conturile de comunicare ale celor trei companii care alcătuiesc Grupul HeideibergCement în România: "Carpatcement", "Carpat Beton" şi "Carpat Agregate". Cîştigarea acestor conturi s-a realizat în urma pitch-ului organizat de "Carpatcement", la care au mai luat parte trei agenţii specializate.

"Sunt două faţete profesionale care ne-au recomandat pentru preluarea acestui client important: expertiza în comunicarea corporativă - una dintre specializările noastre principale - şi experienţa cooperării cu organizaţii multinaţionale", este de părere Gabriela Lungu, Managing Director, Ogilvy PR.

Anul trecut, Ogilvy PR Worldwide/ Bucharest şi Heidelberg Cement au realizat împreună campania de rebranding al Grupului în Europa Centrală şi de Est. În acest an, primul pro-iect amplu desfăşurat de agenţia de relaţii publice pentru noul său client se va materializa în perioada 5-9 mai prin participarea "Carpatcement" la ConstructExpo, singurul tîrg internaţional de construcţii din România şi cel mai mare tîrg specializat din ţara noastră.

Fondată în 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide este singura reprezentantă a unei companii internaţionale specializate în domeniul relaţiilor publice din România. La nivel mondial, Ogilvy Public Relations Worldwide aparţine Grupului WPP, fiind reprezentată prin 60 de filiale, răspîndite pe cinci continente. De curînd, a fost desemnată de către publicaţia de specialitate "The Holmes Report" Agenţia Internaţională a Anului 2003.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb