Centrul comercial Park Lake se va deschide în 2016

Ioana Dogaru
Macroeconomie #Imobiliare / 2 octombrie 2015

Centrul comercial Park Lake se va deschide în 2016

ParkLake, proiectul dezvoltat în parteneriat de Sonae Sierra şi Caelum Development anunţă semnarea acordului de finanţare a centrului comercial, potrivit unui comunicat de presă. ParkLake Joint Venture a încheiat un acord de împrumut pentru suma de 83 milioane euro cu un grup de finanţatori format din OTP Bank PLC, OTP Bank Romania S.A. şi Hypo NOE Gruppe Bank AG.

OTP Bank PLC va avea rolul de agent, iar OTP Bank Romania S.A. pe cel de agent de garantare, se mai arată în comunicat.

Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil cu proiectele de dezvoltare din România declară: "Semnarea acordului final de finanţare este rezultatul unei perioade de eforturi pentru a asigura condiţiile adecvate de investiţie în proiect. Este o urmare firească şi aşteptată în cursul etapei de dezvoltare, care, la olaltă cu progresul semnificativ în procesul de închiriere, a sporit încrederea în succesul acestei investiţii. Suntem foarte mulţumiţi că totul este asigurat pentru deschiderea din 2016, că întregul proces de finanţare a fost finalizat şi că o parte foarte semnificativă din suprafaţa închiriabilă a fost deja închiriată".

La rândul său, David Sharkey, CEO Caelum Development, adaugă:"ParkLake s-a dovedit încă de la bun început un proiect de investiţie de succes, prin conceptul său unic, combinaţia de chiriaşi de o calitate aparte şi care a evoluat rapid, iar acum prin încheierea contractului de finanţare. Nu este deloc surprinzător că facem un alt pas înainte în dezvoltarea proiectului, întrucât lucrările de construcţie sunt foarte avansate şi se încadrează în graficul stabilit pentru deschiderea din 2016. Aşteptăm cu nerăbdare să atingem rata maximă de ocupare care, alături de tema, designul şi arhitectura impresionante, vor aduce Bucureştilor o experienţă comercială unică."

Amplasat în Sectorul 3 din Bucureşti, ParkLake reprezintă o investiţie de 180 milioane euro şi se va deschide în aprilie 2016. Lucrările de construcţie sunt în grafic, potrivit sursei citate. Lucrările de structură se află în fază avansată şi se continuă cu partea de mecanică şi inginerie. ParkLake va deservi 1,5 milioane de locuitori incluşi în vadul său comercial. Centrul comercial a depăşit rata de închiriere de 85% GLA, se precizează în comunicatul de presă. Noii chiriaşi reprezintă domenii variate, de la modă, accesorii, tehnologie la articole pentru casă şi mobilă, activităţi recreative, servicii şi restaurante şi un cinematograf multiplex cu 14 săli.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb