COMANDANTUL FORŢELOR NATO ÎN EUROPA, ÎN VIZITĂ LA BUCUREŞTI:  "Am putea găzdui tehnică grea de luptă a NATO"

Ziarul BURSA #Companii #Apărare / 1 aprilie 2015

"Am putea găzdui tehnică grea de luptă a NATO"

NATO va decide în curând dacă România va găzdui sau nu echipamente militare grele ale alianţei, a declarat ieri comandantul suprem al forţelor aliate din Europa (SACEUR) Generalul Philip M. Breedlove, aflat ieri în vizită oficială la Bucureşti, informează Reuters. Întrebat dacă s-a luat decizia ca România să găzduiască inclusiv tehnică grea de luptă, generalul Philip Breedlove a declarat: "Da, această decizie va fi anunţată foarte curând (...) Sunt sigur că atunci când lucrul acesta se va întâmpla, România va răspunde prompt, ca de fiecare dată, şi va fi de acord cu pre-poziţionarea acestei tehnici, fiind întotdeauna un partener de încredere pentru NATO".

De asemenea, ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat, ieri, că sunt discuţii la nivel tehnic privind pre-poziţionarea în România de tehnică grea de luptă.

Generalul Breedlove a mai arătat că un convoi de vehicule blindate care a călătorit pe drumurile din Republica Cehă a trimis un mesaj de reasigurare aliaţilor din această parte a Europei.

Înaintea de a ocupa postul de comandant suprem al forţelor aliate din Europa, generalul Breedlove a mai deţinut, printre altele, poziţiile de comandant al forţelor aeriene americane din Europa, comandant al forţelor aeriene americane în Africa, comandant al componentei aeriene de la Ramstein şi director al centrului Joint Air Power Competence din Kalkar, Germania.

Generalul Breedlove a criticat frecvent intervenţia Rusiei în estul Ucrainei şi, recent, s-a pronunţat pentru trimiterea de armament defensiv în această ţară.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. "România va răspunde prompt, ca de fiecare dată, şi va fi de acord cu pre-poziţionarea acestei tehnici, fiind întotdeauna un partener de încredere pentru NATO" - sau drepti sau in echer, cum doreste "căpreoara", ne punem dupa cum vrea "clientul", dar si gratis ... prea de tot!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb