Cota de piaţă Ozone a crescut pe segmentul vitaminelor în 2006 cu 5.99%, faţă de 2005

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 22 martie 2007

Cota de piaţă a Ozone Laboratories pe categoria vitaminelor a crescut la 8,17 % în anul 2006, faţă de 5.99%, valoare atinsă în 2005, iar din punct de vedere valoric, compania ocupă locul cinci pe piaţa de vitamine.

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, agenţiei NewsIn, compania Ozone Laboratories apreciază că piaţa de vitamine a ajuns în anul 2006 la valoarea de 68,17 milioane de euro, faţă de 55,45 milioane euro în anul 2005. De asemenea, conform datelor Ozone, piaţa multivitaminelor şi tonicelor reprezintă 45,18% din piaţa de vitamine.

Ozone Laboratories a intrat pe piaţa farmaceutică din România în august 2001. Compania deţine un larg portofoliu de produse atât din categoria medicamentelor etice (care se eliberează pe bază de prescripţie medicală) cât şi a OTC-urilor.

Ozone Laboratories a încheiat până în acest moment cinci parteneriate locale cu: Fabiol Bucureşti, Mark Pharmaceutics Iaşi, Bioeel Târgu Mureş, Santa Braşov şi Europharm, în timp ce pe plan internaţional are parteneri pe trei continente: Europa, Asia şi America de Nord.

Potrivit ultimului raport realizat de compania de studii de piaţă Cegedim, Ozone Laboratories se situează pe locul 14 în topul companiilor farmaceutice din România, din punctul de vedere al vânzărilor înregistrate în 2006.

Ozone Laboratories a anunţat, miercuri, lansarea unui nou produs din gama vitaminelor care conţine 34 de elemente active din grupe de substanţe nutritive importante pentru un organism sănătos.

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, agenţiei NewsIn, Extrem Vit are o formulă complexă care include vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi şi extracte naturale. În plus,formula conţie şi extracte naturale care dau comprimatuluii proprietăţi tonice. Este vorba despre lăptişorul de matcă şi polen care sunt considerate unele dintre cele mai eficiente substanţe tonifiante ale organismului şi de ginseng, creşte rezistenţa organismului şi capacitatea acestuia de regenerare.

Potrivit lui Cătălina Hriţcu, OTC Marketing Manager, Ozone Laboratories, Extrem Vit este indicat pentru îmbunătăţirea stării generale a organismului şi asigurarea vitalităţii, în stări de epuizare, oboseală, slăbiciune, alimentaţie necorespunzatoare, în situaţii de efort fizic şi intelectual susţinut, pentru creşterea capacităţii de concentrare, precum şi pentru creşterea rezistenţei organismului la diverse boli. Compania a precizat şi că Extrem Vit are efecte benefice în perioadele de convalescenţă, dar şi pentru regenerarea părului şi tonifierea pielii.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb