Creştere netă de 21% a cifrei de afaceri a "Fabryo Corporation"

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 25 noiembrie 2008

Producătorul de vopsele Fabryo Corporation a înregistrat o creştere netă a cifrei de afaceri cu 21% pe primele nouă luni ale anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, conform datelor MEMRB, Fabryo Corporation câştigă o cotă semnificativă de piaţă pe segmentul de retail al vopselelor decorative, cu o creştere de 13,6% faţă de perioada anterioară. Evoluţia se datorează vopselei super-lavabile Savana cu Teflon, care înregistrează o creştere explozivă de 58%. Practic, pe segmentul de retail, marca super-premium a Fabryo Corporation şi-a dublat cota de piaţă într-un an.

"A fost şi este un an dificil şi dens," explică Aliz Kosza CEO al Fabryo Corporation - "an în care, în pofida factorilor externi negativi, am reuşit să creştem susţinut prin marketing, inovaţie şi creativitate şi printr-o strategie adaptată condiţiilor de piaţă". Mărcile Innenweiss (vopsea lavabilă) şi Rost Satin (email) au câştigat şi ele teren, conform datelor MEMRB: +7,4%, respectiv +26,4%, rezultate care, în ansamblu, consolidează poziţia a doua ocupată de Fabryo în topul producătorilor de profil, atât ca volum de vânzări, cât şi ca valoare. Lacurile au luat şi ele un avans semnificativ ca valoare, cu o creştere de 28%.

Per total, compania a menţinut ritmul de creştere valorică de 45% pe segmentul vopselelor lavabile şi a crescut cu 70% pe segmentul tencuielilor decorative. Rezultatele sunt datorate în primul rând instalării a încă 70 de maşini de colorat în piaţă, precum şi mixerelor speciale pentru colorarea tencuielilor, la aceleaşi puncte de vânzare partenere. Intensificarea activităţii în cadrul diviziei B2B a contribuit şi ea la creşterea cifrei de afaceri a companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb