Danemarca alege Nokia Siemens Networks pentru siguranţă şi precizie în transportul feroviar

C.P.
Internaţional / 4 iulie 2010

Compania de căi ferate cu capital de stat din Danemarca, Banedanmark, se pregăteşte să implementeze sistemul de semnalare feroviară şi de control al trenurilor în Uniunea Europeană până în 2020. Aceasta a ales tehnologia GSM-Railway (GSM-R) dezvoltată de Nokia Siemens Networks pentru a asigura interoperabilitatea cu sistemele de căi ferate din Suedia şi Germania, sporind în acelaşi timp viteza, capacitatea şi securitatea operaţiunilor feroviare din ţară.

"Noile implementări vor facilita tranziţia fără probleme către viitorul sistem de control al trenurilor din Europa. Nokia Siemens Networks ne ajută să punem bazele uneia dintre cele mai sigure, mai ecologice şi mai precise metode de transportare a persoanelor şi a mărfurilor", a declarat Kenneth Lau Rentius, şef al Biroului de tehnologie a informaţiilor, Banedanmark.

Soluţia GSM-R standardizată propusă de Nokia Siemens Networks va oferi avantajele comunicaţiilor şi transmisiilor vocale digitale securizate pentru datele de semnalare feroviară. În timp ce comunicaţiile vocale permit efectuarea de apeluri vocale interne de pe mobil -de exemplu, permit conducătorilor de tren să comunice cu centrele de control - transmisia datelor va elimina necesitatea unor "semnale de iluminare" externe de-a lungul şinelor, utilizând în locul acestora o tehnologie automată testată de semnalare pentru trenuri, reducând costurile şi asigurând o fiabilitate sporită.

Conform acordului de utilizare, Nokia Siemens Networks va furniza comutatoare GSM-R, staţii de bază, registre, sistemul inteligent de lucru în reţea, centrul de servicii pentru mesaje scurte, terminale pentru dispecere şi echipamente de înregistrare vocală. Pentru a asigura eficienţa şi stabilitatea reţelelor, Nokia Siemens Networks va oferi o gamă largă de servicii, inclusiv crearea reţelei, gestionarea proiectelor, implementarea şi întreţinerea reţelei. Tranzacţia include şi sistemul NetAct de administrare a reţelelor, dezvoltat de Nokia Siemens Networks. Asigurând operaţii stabile şi sigure, reţeaua va fi construită pe baza unui nivel înalt de redundanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb