"Danone" România are un nou director general

Viviani Mirică
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 16 ianuarie 2009

Unul dintre obiectivele Danone condusă de Stephane Batoux este reducerea decalajului între consumul anual per capita de 6 kg în România şi cel de 30 kg per capita, înregistrat în Europa de Vest.

Unul dintre obiectivele Danone condusă de Stephane Batoux este reducerea decalajului între consumul anual per capita de 6 kg în România şi cel de 30 kg per capita, înregistrat în Europa de Vest.

Noul director general pentru "Danone" Romania şi ţările din zona Adriaticii este Stephane Batoux. Domnia sa îl înlocuieşte pe Jacques Ponty, fostul director general "Danone" pentru Europa de sud-est, care îşi va continua cariera în cadrul diviziei de ape minerale a Grupului Danone, în China. De naţionalitate franceză, Stephane Batoux a ocupat funcţiile de director de achiziţii pentru "Danone" Franţa.

Ulterior, a primit responsabilitatea de a coordona achiziţiile diviziei de lactate a grupului, la nivel mondial, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Începând cu anul 2004, Stephane Batoux a condus departamentul operaţional din cadrul Danone "Rusia" şi a deţinut poziţia de director general al "Danone" Ucraina, unde a contribuit la sporirea cifrei de afaceri a companiei de 10 ori în ultimii patru ani. Grupul "Danone" doreşte reducerea decalajului de consum de iaurt marca "Danone" dintre România şi Europa de Vest. Consumul pentru ţara noastră a produselor "Danone" este de 6 kg de iaurt pe cap de locuitor, anual, faţă de 30 de kilograme, consumate în Europa de Vest, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

În realizarea acestui obiectiv, oficialii "Danone" se bazează pe mărcile sale din gama "sănătate activă", de la care aşteaptă rezultate foarte bune în acest an.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb