Dr. Dana Miricioiu: "Summit-ul Internaţional Female Empowerment din Beverly Hills - un catalizator pentru conexiunile globale"

A.V.
Comunicate de presă #Sănătate / 6 martie

Dr. Dana Miricioiu, alături de Anastasia Soare, CEO Anastasia Beverly Hills, la Female Empowerment Summit

Dr. Dana Miricioiu, alături de Anastasia Soare, CEO Anastasia Beverly Hills, la Female Empowerment Summit

Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician, a participat în perioada 25 februarie - 3 martie la Summit-ul Internaţional Female Empowerment în Beverly Hills, eveniment care a adus împreună personalităţi din Statele Unite ale Americii şi România. Evenimentul a evidenţiat succesul şi puterea femeilor în lumea afacerilor, artei, ştiinţei şi serviciilor medicale, iar participanţii au avut ocazia să exploreze subiecte precum leadership-ul feminin, inovaţia şi influenţa pe plan global. Scopul summit-ului a fost şi acela de a crea o platformă de dezbateri, anunţă un comunicat de presă.

Dr. Dana Miricioiu, care are o experienţă de peste 20 ani în domeniul frumuseţii, fiind şi antreprenor, declară: "Am fost profund onorată să particip la Female Empowerment Summit. Evenimentul a reprezentat nu doar o ocazie de a împărtăşi experienţe şi cunoştinţe, ci şi un moment de conectare cu femei excepţionale din diverse domenii. Female Empowerment Summit este o experienţă ce transcende formatul tradiţional al evenimentului. Această iniţiativă româno-americană care a debutat anul trecut şi care sărbătoreşte responsabilizarea femeilor, este un catalizator pentru conexiunile globale şi o redefinire a succesului în sine. Summitul a adus împreună femei extraordinare din medii variate pentru a forma o comunitate rezistentă de sprijin şi inspiraţie, în remodelarea unui viitor mai luminos pentru generaţiile viitoare. A fost o experienţă intensă şi motivantă care va rămâne vie în inimile noastre".

În cadrul Summitului din Los Angeles, Dr. Dana Miricioiu, membră a "American Academy of Anti-Aging", dar şi a altor organizaţii de profil naţionale şi internaţionale, a susţinut o prezentare pe tema descoperirilor inovatoare în domeniul sănătăţii şi bunăstării femeilor ("Transformative Journey for Women: Pioneering a Wellness Revolution in Women's Healthcare").

Evenimentul, desfăşurat sub patronajul Excelenţei sale Lucia Sava, Consul General al României în Los Angeles, California, a reunit femei cu cariere remarcabile din Statele Unite şi România, speakeri din sectorul guvernamental, academic şi medical.

Dr. Dana Miricioiu: "Principalul meu obiectiv în practica de zi cu zi este să realizez intervenţii chirurgicale estetice şi proceduri de înfrumuseţare care se extind dincolo de limitele şi beneficiile fizice, devenind o parte a practicilor de sănătate emoţională şi a bunăstării generale. De ce? Pentru că, în opinia mea, frumuseţea nu este doar o experienţă vizuală; frumuseţea este o caracteristică care oferă o experienţă intelectului şi simţului moral; frumuseţea nu este o măsură fizică, trebuie să fie şi una spirituală. Conceptul de frumuseţe este diferit pentru fiecare individ, deoarece opiniile şi mentalităţile lor sunt diferite".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb