"Enel Distribuţie Banat" va investi 20 milioane lei pentru dezvoltarea reţelelor electrice din Arad

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 7 august 2008

"Enel Distribuţie Banat" va investi 20 milioane lei pentru dezvoltarea reţelelor electrice din Arad

Conducerea "Enel Distribuţie Banat" a anunţat că va investi 20 de milioane de lei, în anul 2009, pentru lucrări de modernizare şi dezvoltare a reţelelor electrice din Arad, potrivit NewsIn.

Potrivit oficialilor companiei, investiţiile vizează creşterea calităţii serviciului de distribuţie a energiei electrice şi îmbunătăţirea stării reţelelor electrice. "Proiectele de inves­tiţii în judeţul Arad vor consta în modernizarea staţiilor de transformare, reabilitarea liniilor electrice aeriene şi subterane, modernizarea grupurilor de măsură. Toate aceste investiţii sunt aprobate de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). "Enel Distribuţie Banat" a prevăzut pentru judeţul Arad, în anul 2009, 20 milioane de lei, una dintre cele mai mari sume alocate judeţelor din raza de activitate a companiei", se arată într-un comunicat de presă al "Enel Distribuţie Banat".

De asemenea, societatea "Enel Distribuţie Banat" va include în planul de investiţii anumite proiecte prioritare pe baza unor propuneri concrete pe care primarii şi Consiliul Judeţean Arad le vor transmite companiei. Astfel, "Enel Distribuţie Banat" şi-a anunţat intenţia de a oferi sprijin primăriilor din judeţul Arad pentru întocmirea documentaţiilor necesare în vederea accesării fondurilor pentru proiecte privind procesul de electrificare a localităţilor şi construcţia de noi reţele. Termenul dat de Ministerul Internelor şi Reformei Administrative pentru depunerea documentaţilor pentru solicitarea de fonduri este 15 august. De asemenea, ministerul a mai dat un termen, 30 iunie 2009, pentru cei care nu reuşesc să depună documentaţia la primul termen.

"Reprezentanţii Enel" şi-au arătat disponibilitatea de a sprijini primăriile pentru a depune la termen documentaţiile. Timpul este scurt, dar cu sprijinul specialiştilor de la Enel am convingerea că vom reuşi să ajutăm cât mai mulţi primari să depună actele necesare pentru obţinerea finanţării în vederea introducerii sau extinderii reţelei de electrificare. Prin modernizarea reţelei electrice, judeţul Arad va putea atrage mult mai multe investiţii", a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Ioţcu a mai spus că intenţionează să organizeze lunar întâlniri între reprezentanţii Enel şi primarii, pentru rezolvarea cât mai eficientă a problemelor care legate de electrificare, în judeţul Arad. De asemenea, Consiliul Judeţean Arad şi primarii din judeţ vor elabora o listă de propuneri pentru investiţiile prioritare în anul 2009.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb