Euro Insol a făcut schimbări la conducerea sucursalelor Hidroelectrica

V.B.
Companii #Energie / 8 mai 2014

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, i-a înlocuit, cu începere de astăzi, pe Romică Grigoriu cu Dan Beşleagă în funcţia de Director al Sucursalei Bistriţa, precum şi pe Cornel Melinte cu Gabriel Crihan în funcţia de Director Producţie, schimbările fiind operate după constatarea unor disfuncţionalităţi în managementul sucursalelor, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Cu aceeaşi dată, Cristiana-Anca Catană a fost revocată din funcţia de manager de proiect.

Totodată, la Sucursala Porţile de Fier, Dragoş Novac a fost înlocuit cu Ioan Drăghici în funcţia de Director Producţie. La Uzina Târgu Jiu din cadrul aceleiaşi sucursale, a fost numit un nou Inginer-Şef: Constantin Rusta.

Administratorul judiciar a luat act de demisia lui Cătălin Tilea din funcţia de Inginer-Şef al Uzinei Târgu-Jiu şi de pensionarea anticipată a lui Constantin Guran, Directorul de Exploatare de la Porţile de Fier.

Dan Beşleagă a absolvit în 1975 Institutul Politehnic Bucureşti, Facultatea de Energetică, Specialitatea Hidroenergetică. În perioada 1994-2000, domnia sa a ocupat funcţia de Director Uzină la Uzina "Dimitrie Leonida" Stejaru, urmând ca între anii 2000 şi 2002 să fie numit Director Tehnic la SH Bistriţa, Piatra Neamţ. Din 2002 până în 2009, a fost Director al Hidroserv Bistriţa, după care a ocupat funcţia de Director Tehnic în aceeaşi instituţie, până în august 2013, când filialele Hidroserv au fuzionat şi s-a înfiinţat Hidroelectrica-Serv. Din august 2013 până în prezent, a fost Inginer-Şef la Sucursala Hidroelectrica-Serv Bistriţa.

Gabriel Valentin Crihan este absolvent al aceleiaşi facultăţi, cu dubla specializare în Hidroenergetică şi Electroenergetică (2002). În 2007, a urmat studii postuniversitare la Universitatea Petroşani, Facultatea de Mine, Evaluarea riscurilor de accidentare şi îmbolnăvire profesională. În 2010, a absolvit cursul Manager de Proiect la Roland Gareis Consulting, iar în 2011 a urmat cursul Primavera.

În 2003, şi-a început activitatea ca inginer de exploatare la Stejaru. În perioada 2007-2010, a ocupat funcţia de şef Atelier Exploatare Stejaru, urmând ca din 2010 până în 2013 să fie şef secţie la Uzina Dimitrie Leonida. În anul 2013, este numit Director Uzină la "Dimitrie Leonida", pentru ca apoi să ocupe până la această dată funcţia de Inginer-Şef Uzină în aceeaşi întreprindere.

Ion Drăghici a absolvit în 1979 aceeaşi specializare, iar în 2010 a încheiat cursurile unui masterat în Marketing şi Management în Afaceri la Universitatea Tehnică Reşiţa. În perioada 1982-1986, domnia sa a fost şef atelier PRAM-AMC la Întreprinderea Electrocentrale Cluj-Napoca. În aprilie 1986, a fost numit şef de secţie la Întreprinderea Electrocentrale Haţeg, pentru ca în septembrie, acelaşi an, să ocupe poziţia de Inginer-Şef la DGPEET - Filiala Electrocentrale Haţeg. În perioada 1991-2009, Ion Drăghici a fost Director Tehnic la SH Haţeg. Din martie 2009 până în anul 2011, a ocupat poziţia de Director al Sucursalei Haţeg.

Rusta Constantin a absolvit, în 1988, Institutul Politehnic Bucureşti, specializarea Electrotehnică, iar în 2001 a urmat cursul post-universitar Informatizarea, Monitorizarea şi Managementul Proceselor Industriale la Facultatea de Automatică din Craiova. În perioada 1995-2002, domnia sa a fost şef de atelier Exploatare Jiu la SH Târgu Jiu, urmând să fie numit şef de serviciu IT &C în aceeaşi sucursală până în 2007, când a trecut la Hidroelectrica-Executiv, pe postul de Şef Serviciu Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii. În perioada 2010-2011, a lucrat ca Director Program Retehnologizare. A participat la proiectul POSDRU - Kaizen, privind Îmbunătăţirea Continuă a Proceselor în Hidroelectrica, obţinând diploma de Manager Kaizen. Din 2011 până în prezent, a fost Manager de Proiect la UHE Târgu Jiu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Borza de ce nu l-ai pus pe Rusta in comisia de control care a analizat si gasit fabulosul prejudiciu de cca o jumate million de euro in contractul privind implentarea retelei de fibra optica la SH Rm Valcea executat de Romsys?

    Inteleg ca de la Dodenci care ti-e prieten am primit raportul pe care am fost santajat sa-l semnez dar macar pe Rusta care a condus IT-ul in vremea lui Oprea puteai sa-l pui in comisia din care nu facea partea niciun specialist in IT, cu dovada absolvirii unei calificari universitare cum o are Rusta?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb