EximBank finanţează cu trei milioane euro grupul Aquila

E.D.
Companii #Bunuri de Larg Consum / 15 septembrie 2014

EximBank a încheiat un acord financiar cu companiile Aquila Part Prod Com şi Seca Distribution, parte a grupului Aquila, activant pe piaţa locală de servicii de distribuţie a bunurilor de larg consum, prin care banca oferă o finanţare de trei milioane de euro societăţilor, arată un comunicat remis astăzi redacţiei.

"Faptul că am reuşit să includem în portofoliul băncii companii din elita business-ului românesc, aşa cum este şi grupul Aquila, confirmă preocuparea noastră strategică de a construi o relaţie solidă de tip win-win cu mediul de afaceri. Capitalul românesc are forţa de a crea companii care să concureze multinaţionale cu tradiţie, iar EximBank poate propune un portofoliu de produse şi servicii la un nivel competitiv de preţ, atractive pentru companiile aflate în căutarea unor soluţii de dezvoltare a afacerilor", a spus Traian Halalai, preşedintele EximBank.

Înfiinţată în 1994, Aquila Part Prod Com este compania care a pus bazele grupului, având în acest moment un portofoliu de producători internaţionali de renume precum Unilever, SCA, Lavazza, Philips, Mars, Coca Cola sau BAT pentru care asigură distribuţie şi logistică la nivel naţional în toate canalele de retail. Ulterior se înfiinţează Seca Distribution care îşi adaugă în portofoliu parteneri precum Wrigley şi Ferrero.

"Capacitatea de adaptare continuă la schimbările modelelor de business ale partenerilor noştri ne-a permis să ne menţinem în topul companiilor care activează în domeniu, înregistrând creşteri ale afacerilor chiar şi în perioada de criză, când piaţa FMCG s-a contractat. Ne-am diversificat constant serviciile, am încercat să fim prezenţi în toate canalele de distribuţie (retail, gas stations, on-line, b2b), dar cred că ingredientele care au făcut diferenţa au fost experienţa şi relaţiile stabile cu parteneri puternici. Încercăm să dezvoltăm un parteneriat la fel de puternic şi cu EximBank cu al cărei suport ne dorim să continuăm planurile de extindere, fiind permanent în căutare de noi oportunităţi de piaţă", a spus Jean Dumitrescu, CFO-ul grupului Aquila.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb