Expertiza românească în integrarea de software, nominalizată la nivel internaţional SIVECO România, de două ori finalistă la European IT Excellence Awards 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 ianuarie 2008

Recent, s-a încheiat procesul de analiză şi selecţie a principalilor candidaţi înscrişi în competiţia "IT Europa Awards", ce îşi va desemna câştigătorii în luna februarie, la Frankfurt.

În urma deliberărilor specialiştilor europeni ai competiţiei, SIVECO România se află pe lista finaliştilor în dublă calitate: pe de-o parte, ca dezvoltator de software, la categoria Solution Providers, pentru implementarea cu succes a soluţiei SIVECO Applications la Congaz SA Constanţa.

De asemenea, compania românească a obţinut nominalizarea ca finalistă la categoria Vertical Market, pentru implementarea Sistemului Educaţional Informatizat (SEI) în România.

Factorii principali care au determinat calificarea SIVECO România în finală au ţinut deopotrivă de atributele funcţionale ale soluţiilor şi de elementele de noutate pe care le implică. Soluţia SIVECO Applications, dezvoltată de SIVECO România şi propusă în concurs drept o soluţie reprezentativă pentru competenţa casei româneşti de software în domeniul aplicaţiilor informatice de mare anvergură, a intrunit voturile membrilor juriului şi s-a calificat pentru marea finală.

"Această decizie reprezintă un semnal important că produsele marca SIVECO sunt valoroase şi au atras atenţia experţilor europeni prin beneficiile pe care le aduc utilizatorilor lor. Este ştiut că rigorile unei astfel de competiţii sunt foarte mari. Avem încredere în avantajele competitive pe care le asigură soluţiile noastre şi suntem hotărâţi să câştigăm de fiecare dată pariul cu performanţa", a declarat Aurora Crusti, Deputy Vice-President, Commercial Division, SIVECO România.

"IT Europa Awards", competiţie care recompensează producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe notabile în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice, reuneşte în etapa finală nu mai puţin de 49 de companii din 16 ţări. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Frankfurt în data de 7 februarie.

Având o activitate susţinută în sfera proiectelor informatice de calibru internaţional, SIVECO România şi-a consolidat reputaţia de integrator european de soluţii software pentru companiile mari şi mijlocii. Prezentarea cazului de succes Congaz SA, care a fundamentat expertiza SIVECO România în zona soluţiilor pentru întreprinderi, a întrunit condiţiile necesare calificării în faza superioară a competiţiei, alături de Controlware Communications din Germania, IBA Group din Belarus şi Keystone Computer Group Ltd. din Marea Britanie.

Implementarea SIVECO Applications la o societate de talia CONGAZ SA constituie o referinţă importantă pentru expertiza SIVECO Romania în informatizarea întreprinderilor. Domeniul distributiei şi comercializarii gazelor naturale în care excelează CONGAZ SA implică o mare complexitate a procesului de informatizare, răspundere pe care dezvoltatorul român de software şi-a asumat-o cu succes.

"Prin utilizarea sistemului informatic SIVECO Applications, CONGAZ SA şi-a atins unul din principalele obiective organizaţionale: eficientizarea activităţilor din cadrul companiei, atât prin creşterea calităţii serviciilor, cât, mai ales, prin folosirea economică şi controlată a resurselor umane şi materiale. Această schimbare benefică în abordarea afacerii noastre a fost, în mod consistent, sprijinită de buna colaborare cu specialiştii SIVECO România şi de reusita implementării SIVECO Applications în compania noastră" declară Augustin OPREA, Director General, CONGAZ SA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb