Firmele autohtone îşi fac simţită prezenţa la CERF

Tarciziu Tancău
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 mai 2007

Computers & Electronics Romanian Fair (CERF), ediţia din 2007, prezintă celor interesaţi o serie de noutăţi, între care se disting cele de la firmele autohtone, care se întrec în lansări de produse şi servicii. Astfel, "Asesoft Distribution" prezintă în cadrul târgului noile calculatoare ultraportabile lansate de către "Flybook". Modelul VM este o premieră în industria IT, fiind singurul portabil din lume al cărui ecran poate fi ridicat şi tras către utilizator. Tot la standul "Asesoft", vizitatorii pot vedea noua gamă de notebook-uri LG, cu design elegant, cititorul de formate blu-ray şi HD DVD, unitate optică a cărei premieră mondială a avut loc cu puţin timp în urmă. "AROBS Transilvania Software" prezintă în premieră la CERF produsul Personal TrackGPS, sistem inovativ de monitorizare prin GPS destinat copiilor, bătrânilor şi persoanelor cu dizabilităţi. Sistemul include un dispozitiv care comunică prin reţeaua GSM folosind GPRS şi SMS şi transmite poziţia purtătorului, o soluţie software de gestiune, monitorizare şi raportare a datelor, precum şi o hartă detaliată a ţării noastre care poate fi accesată online sau pe PocketPC şi care permite vizualizarea poziţiei curente a purtă torului la fiecare 30 de secunde sau la un alt interval presetat. La standul "MGT Educational" de la CERF, vizitatorii pot vedea camera-hibrid DVD+HDD DY/HS501E. Aceasta combină capacitatea mare a unui hard disk "Hitachi" de 30 GB cu avantajul unui inscriptor DVD Multiformat+. Utilizatorii pot înregistra timp 23 de ore în format standard şi scrie DVD-uri multiple, realizând transferul printr-un singur buton. "LG" prezintă anul acesta la Computers & Electronics Romanian Fair noul telefon KE850 Prada. Tot la standul "LG" de la CERF, vizitatorii pot vedea seria de televizoare LCD LF6 Full HD, care dispun de o rezoluţie nativă de 1920 x 1080 pixeli şi de tehnologia XD Engine. "Orange" şi "Universal Music" au lansat PrePay Music, o ofertă concepută special pentru tineri, care îmbină comunicarea mobilă cu muzica şi conţinutul multimedia de cea mai înaltă calitate. Una dinte noutăţile acestei oferte este Music Radio, un post de radio ce poate fi ascultat gratuit de pe calculator sau prin podcast. La a 10-a participare la CERF, "RCS & RDS" promovează serviciile sale "la pachet": internet, telefonie şi televiziune. Tot cu această ocazie "RCS & RDS" prezintă publicului noul serviciu de televiziune digitală Pay per View, Digi Film, prin care abonaţii DigiTV au acces la cele mai bune filme şi concerte de muzică dintre cele mai noi. La standul "A.S. Equipment" vizitatorii pot găsi o soluţie inovatoare pentru încărcarea aparatelor portabile. Este vorba despre bateriile instante Cellboost, care alimentează instantaneu telefoane mobile, iPod-uri, jocuri video, DVD-uri, camere video şi alte aparate.

UPC România lansează o divizie dedicată soluţiilor de comunicaţii pentru companii

UPC Business este numele sub care compania UPC România, lider pe piaţa de comunicaţii prin cablu, oferă servicii de comunicaţii pentru companii. UPC Business oferă soluţii de comunicaţii fixe pentru companii mici şi mijlocii, precum şi pentru companii mari, care doresc conexiuni stabile de mare viteză, în mai multe localităţi din ţară sau în mai multe sedii din acelaşi oraş. Prin intermediul infrastructurii moderne, compania poate asigura acces la internet cu lărgime de bandă garantată, servicii de telefonie fixă, poate dezvolta reţele virtuale private, sisteme intranet şi extranet, videoconferinţe, videomonitorizare.

Reţeaua UPC Business are acoperire naţională solidă şi acoperire metropolitană cu fibră optică. În prezent, UPC Business are clienţi cu peste 300 de locaţii conectate în reţele VPN care beneficiază de securitate şi capacitate garantată pentru datele critice pe care le schimbă între sucursale şi sediul central, rulând aplicaţii robuste de management al clienţilor (CRM) şi al resurselor companiei (ERP). Compania oferă consultanţă clienţilor de business prin intermediul centrului de relaţii specializat pe zona de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb