Foştii directori ai Electrica Braşov, arestaţi în toamna anului trecut, puşi în libertate

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 18 aprilie 2006

Fostul director general al Electrica Braşov, Constantin Jugănaru, şi Gheorghe Puşcaşiu, fostul director al Sucursalei de Întreţinere şi Servicii Energetice "Transilvania Sud" Braşov, acuzaţi de luare de mită, înşelăciune şi abuz în serviciu sunt liberi, după ce au fost arestaţi de procurorii DNA în 13 octombrie 2005.

Curtea de Apel Braşov a respins în cursul după-amiezii de duminică, 16 aprilie, cererea procurorilor de menţinere a arestării preventive şi a dispus punerea lor în libertate.

"S-a admis recursul declarat de inculpaţi şi s-a dispus punerea lor în libertate, dispunîndu-se prin aceasta judecarea în continuare în stare de libertate justificat de termenul rezonabil care trebuie să stea la baza măsurii preventive a arestării. Ei au fost arestaţi în 13 octombrie 2005 şi faţă de actele dosarului s-a apreciat că acest termen rezonabil a fost depăşit. Decizia este definitivă şi irevocabilă. Procesul în acest dosar va fi continuat la Tribunalul Braşov", a declarat ieri, citat de Rompres, purtătorul de cuvînt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Daniel Cozma. Constantin Jugănaru şi Gheorghe Puşcaşiu, alături de Gavril Gherghe care nu a fost arestat în toamna anului trecut, au fost puşi sub învinuire penală pentru luare de mită, înşelăciune, constituire de grup infracţional, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în scopul luării de mită. În urma cercetărilor, procurorii anticorupţie au descoperit că este vorba de o pagubă de 200 de miliarde de lei în bugetul Electrica. Puşcaşiu şi Jugănaru sunt acuzaţi că au primit mită patru miliarde de lei şi cîte o maşină de lux pentru a cumpăra produse electrice contrafăcute sub marca Siemens de la un alt grup infracţional,care a acţionat şi la alte filiale Electrica din ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb