FOTBAL ÎN LIVING - Clasa muncitoare merge în paradis!

DAN NICOLAIE
Ziarul BURSA #Sport #Euro 2016 / 23 iunie 2016

FOTBAL ÎN LIVING - Clasa muncitoare merge în paradis!

Ungaria şi Islanda ne-au răzbunat indirect şi au trimis Albania spre Tirana, să poată să se bucure alături de fanii rămaşi în ţară de o victorie care în final le-a servit doar la ...gâdilarea orgolului. Atitudinea Ungariei ne-a făcut să cântărim mai bine limbile de lemn care ne asaltează urechile dinspre Casa Fotbalului. Când ai curaj, puţin sânge în vene şi un antrenor care are o minimă viziune, nu te predai înainte de fluierul de start în faţa adversarului, chiar dacă el este condus de un Ronaldo evaluat la mai mult decât greutatea lui în aur, şi nici nu te sufoci în minutul 50 ca o găină uitată în soare în zi de cod portocaliu. Ce să mai vorbim de islandezi, care au fix 100 de fotbalişti profesionişti şi nu au pierdut niciun meci în faza grupelor. Grupa F ne-a oferit o lecţie de curaj şi bărbăţie a echipelor cotate cu şansa a treia altoită în a patra. Când lucrează cinstit şi cu credinţă, clasa muncitoare merge şi în paradis.

În genunchi, Portugalia a păşit în optimi de pe un loc trei ireal la startul competiţiei. Speranţele lor se leagă acum de un Ronaldo descătuşat, scăpat de presiune după cele două goluri marcate cu Ungaria şi de acum se poate concentra şi pe un joc colectiv, în care să mai fie şi arc, nu doar să viseze perpetuu la rolul de săgeată. Austria se înscrie în prima linie a echipelor care au dezamăgit, alături de Cehia, Rusia, Ucraina şi cu voia dumneavoastră, ultima pe listă, dar nu şi în inimile noastre, România.

Belgia nu a avut milă şi l-a trimis la pensie de la echipa naţională a Suediei, pe marele Ibrahimovic. În schimb italienii par să fi fost ceva mai înţelegători, reuşind să piardă pe final în faţa Irlandei (două vagoane de semne de întrebare au plecat deja spre Roma cu tot cu un investigator) spre disperarea turcilor, care s-au văzut eliminaţi. Tabloul optimilor a fost deja pictat, e frumos, viu, colorat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Excelent. Italienii nu se lăsa de golanii.

    Felicitari Ungariei, o echipa extraordinara, fara vedete.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb