Garanti Leasing lansează o finanţare pentru achiziţionarea în leasing a autovehiculelor

Elena Deacu
Companii #Auto / 15 aprilie 2015

Garanti Leasing, parte din grupul Garanti România, lansează un tip de finanţare pentru companii şi persoane fizice autorizate, prin care clienţii pot accesa până la 50.000 de euro cu scopul de a achiziţiona în leasing autovehicule, vehicule comerciale şi motostivuitoare.

Cu Auto Rapid, clienţii Garanti Leasing vor beneficia de aprobare rapidă (analiza dosarului se face în mai puţin de 2 ore, iar contractul poate fi semnat în 24 de ore), condiţii relaxate de finanţare, documentaţie redusă şi avans mic.

"Lansarea acestui nou produs face parte din strategia noastră din acest an de creştere a cotei de piaţă pe segmentul auto, care ne aşteptăm să se dezvolte într-un ritm rapid. Totodată, ne propunem să ajungem cu această nouă finanţare în toate oraşele unde Garanti este prezent. În 2015 ne vom concentra în continuare pe îmbunătăţirea ofertei noastre şi să ne deservim toţi clienţii cu produse şi servicii de leasing adaptate nevoilor specifice ale fiecăruia", a declarat Okan Yurtsever, General Manager Garanti Leasing.

Distribuţia de active noi finanţate de Garanti Leasing în 2014 a fost: vehicule (54%), echipamente (32%) şi imobiliare (14%). Compania a înregistrat la finalul anului trecut un profit net de 11,1 milioane lei.

Garanti Leasing (brandul sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) a acordat, de la inaugurare, peste 730 de milioane de euro pentru activele în leasing financiar şi a semnat peste 41.000 de contracte de leasing. În prezent, operează prin 7 birouri locale şi creează sinergii cu cele 84 de agenţii Garanti Bank din ţară.

Garanti Leasing face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România din 2010. Grupul Garanti reuneşte de asemenea Garanti Bank şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Grupul Garanti România este deţinut de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb