Gefco România a avut afaceri de 52 milioane euro, în 2014

P.B.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 13 mai 2015

Jerome Chevrolet: "Soluţiile noastre multimodale includ utilizarea celor 8 platforme existente la nivel naţional, precum şi accesul direct la Marea Neagră prin portul Constanţa".

Jerome Chevrolet: "Soluţiile noastre multimodale includ utilizarea celor 8 platforme existente la nivel naţional, precum şi accesul direct la Marea Neagră prin portul Constanţa".

Gefco România, filiala grupului internaţional de transport şi logistică Gefco, controlat de transportatorul feroviar rus RZD, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro, în creştere cu circa 9% faţă de 2013, au anunţat, ieri, reprezentanţii companiei.

Inaugurată în 2005, compania a reuşit o creştere constantă pe piaţa de la noi, reuşind să îşi dubleze cifra de afaceri de la 5,2 milioane euro în 2006 la 11,9 milioane euro în 2007, iar numărul de salariaţi a crescut de la 16 la 34. Potrivit surselor citate, compania a avut o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro şi 106 angajaţi, în ţara noastră, fiind al doilea cel mai mare operator logistic de la noi şi unul dintre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto locală, cu peste 300 de clienţi. Gefco operează transportul pentru o treime din totalul vehiculelor produse în ţara noastră.

Jerome Chevrolet, directorul general Gefco România şi Bulgaria şi zona Balcani, a declarat: "Subsidiara din România continuă să crească în fiecare an, într-un mediu în continuă schimbare şi plin de provocări. Gefco România este al doilea cel mai mare operator logistic de pe piaţă şi ne bazăm pe expertiză solidă şi îndelungată în domeniul logisticii auto. Soluţiile noastre multimodale includ utilizarea celor 8 platforme existente la nivel naţional, precum şi accesul direct la Marea Neagră prin portul Constanţa, ce conferă clienţilor variante strategice pentru dezvoltarea comerţului maritim".

Anul trecut, activitatea de bază a companiei, aceea de Logistică pentru Vehicule Finite (FVL), a raportat o creştere importantă, compania transportând 155.000 de vehicule. Potrivit surselor citate, FVL se adresează producătorilor auto, precum şi importatorilor şi distribuitorilor, prin scheme de transport simple sau soluţii multimodale de optimizare.

În perioada următoare, Gefco are planuri pentru extinderea în regiunea noastră, prin deschiderea unor noi filiale în Grecia şi Serbia.

Pierre-Jean Lorrain, directorul Gefco pentru Europa Centrală, Balcani şi Orientul Mijlociu a declarat că subsidiara locală generează 7% din cifra de afaceri regională, rezultatele pozitive fiind obţinute prin avantajele sale strategice, cum ar fi localizarea geografică, prin legătura Europei cu Orientul Mijlociu: "Există un potenţial semnificativ de creştere în regiune şi vrem să promovăm cât mai mult sinergiile între ţări, pentru a permite companiilor multinaţionale să îşi optimizeze costurile la nivel global".

Obiectivele companiei pentru 2015 sunt dezvoltarea afacerii şi concentrarea pe serviciile de Overseas (transport maritim şi aerian) şi logistică, precum şi ambalaje reutilizabile.

Anul trecut, grupul Gefco a raportat o cifră de afaceri de 4,1 miliarde de euro, în creştere cu 1,5% faţă de perioada similară din 2013. Compania are peste 11.500 de angajaţi, fiind prezentă în 150 de ţări prin 350 de locaţii şi dezvoltă activităţi în Asia de Sud-Est, Europa Centrală şi de Est, Balcani, Asia de Est şi America de Sud.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb