George Carpov, Daniel Zamfiropol şi Wolfgang Schneider se alătură McGuireWoods România

Valentin Busuioc
Companii #Consultanţă / 10 martie 2015

McGuireWoods România a anunţat astăzi cooptarea a trei consultanţi seniori: Wolfgang Schneider (Senior Adviser), George Carpov (Strategic Communications Coordinator) şi Daniel Zamfiropol (Senior Associate), urmând să contribuie la extinderea competenţei strategice a grupului.

Wolfgang Schneider se alătură echipei McGuireWoods Consulting după o carieră de 32 de ani în Ford Motor Company. În ultimii 14 ani, el a ocupat funcţia de vicepreşedinte şi a coordonat departamentul de relaţii guvernamentale, mediu şi juridic. Schneider va oferi servicii de consultanţă şi din Bruxelles, centrul legislativ al Europei, atât investitorilor români, cât şi celor străini.

George Carpov are o experienţă de peste 10 ani în comunicare strategică şi a lucrat atât pentru agenţii internaţionale şi locale de relaţii publice, cât şi pentru companii multinaţionale importante din România.

Daniel Zamfiropol va acoperi domeniile sănătăţii şi energiei, sectoare cu potenţial de creştere şi care necesită un nivel înalt de pregătire, ca urmare a schimbărilor cadrului de reglementare. Înainte de a se alătura echipei de consultanţi McGuireWoods România, Zamfiropol a lucrat pentru Vames Engineering GmbH, furnizor de infrastructură în domeniul sănătăţii.

Fondată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de relaţii publice care oferă clienţilor săi servicii integrate de relaţii guvernamentale, comunicare strategică şi de dezvoltare a afacerilor la nivel internaţional. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a firmei de avocatură McGuireWoods LLP, cu peste 1.000 de avocaţi. McGuireWoods are birouri în peste 20 de oraşe, printre care Washington, D.C., Atlanta, Austin, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, Richmond (Virginia), Londra, Bruxelles şi Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb