GIGABYTE Open Overclocking Championship-GO OC 2009

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 martie 2009

Overclockeri din 26 de ţări luptă pentru titlu

GIGABYTE TECHNOLOGY CO., LTD., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video anunţă începerea calificărilor naţionale individuale pentru al doilea concurs anual GIGABYTE Open Overclocking Championship (GO OC), ce va avea finala la Taipei, Taiwan, în binecunoscutul turn Taipei 101, miercuri 3 Iunie 2009 în cadrul COMPUTEX 2009.

Competiţia GIGABYTE Open Overclocking Championship promite din nou să fie cea mai mare competiţie de overclocking din industrie cu overclockeri din 26 de ţări ce vor concura cu componente de top oferite de GIGABYTE, Intel, NVIDIA, Kingston şi ENERMAX. Anul acesta, GIGABYTE este gazda calificărilor naţionale în perioada Februarie - Martie în ţări ce includ Australia, China, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Indonezia, Italia, Japonia, Coreea, Malaesia, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Singapore, Africa de Sud, Spania, Suedia, Taiwan, Tailanda, UK, SUA şi Vietnam.

Câştigătorii calificărilor naţionale vor concura în finalele regionale ce se vor desfăşura în China, Cehia, Tailanda şi SUA în Martie şi Aprilie. Câştigătorii evenimentelor regionale se vor îndrepta apoi spre Taipei pentru a concura unii împotriva celorlalţi dar şi împotriva campionilor de anul trecut de la GO OC 2008 Best P45 Overclock and Free Style, în data de 3 Iunie, fapt ce le va permite nu numai să concureze pentru titlul de campion mondial la overclocking dar şi să ia parte la cea mai mare expoziţie de IT din lume, COMPUTEX Taipei.

Chiar dacă de abia au început calificările naţionale, suntem încântaţi să vă anunţăm că un competitor din Suedia, AKA ME4ME, a stabilit deja un nou record mondial pentru FSB maxim la 714MHz folosind placa de bază GIGABYTE GA-EP45-UD3P şi LN2 pentru a atinge o temperatură de -120°C. Cum acesta este doar începutul competiţiei, GIGABYTE se aşteaptă ca participanţii să doboare mai multe recorduri mondiale până în Iunie.

"GIGABYTE este din nou încântată să reunească cei mai buni overclockeri ai lumii pentru a-ţi prezenta talentele şi pasiunea lor pentru overclocking la GO OC," a comentat Johnson Lin, CEO al GIGABYTE TECHNOLOGY CO., LTD. "GIGABYTE doreşte să exceleze la fiecare produs pe care îl creăm, şi ne mândrim că avem produse high-end performante ce vin în întâmpinarea cerinţelor power userilor.

Câştigătorul GO OC 2009 nu va primi doar titlul de campion mondial la overclocking, va primi de asemenea premii de peste 5000USD ce includ o recompensă în bani şi produse oferite de sponsorii GO OC. Aşa cum stiu overclockerii de top, un hardware de primă clasă este cheia obţinerii unui overclock ce poate doborî un record. De aceea GIGABYTE anunţă cu mândrie că anul acesta are alături ca sponsori ai GO OC, vendori hardware de top cum ar fi Intel, NVIDIA, Kingston şi ENERMAX.

"Intel se mândreşte cu performanţele uimitoare ale chipseturilor, SSD-urilor şi CPU-urilor" a comentat Richard Malinowski, Vice Preşedinte al Mobility Group şi Director General al Client Components Group la Intel. "Aceste produse excelente au devenit fundamentul pentru cele mai performanteplăci de bază şi sisteme din lume, ce include folosirea lor în condiţii şi medii. Ne bucurăm să luăm parte la GO OC, şi oferim cele mai performante drive-uri solid-state ale noastre pentru a mări şi mai mult performanţele. Abia aşteptăm competiţia deoarece clienţii noştri vor împinge hardware-ul la limită."

"NVIDIA şi GIGABYTE au lucrat împreună pentru a oferi produse premium pieţei mainstream PC, acolo unde creşterea plăcilor video, plăcilor de bază şi a notebook-urilor de gaming de la GIGABYTE este impresionantă," a spus Francis Yu, Vice Preşedinte al Vânzărilor, NVIDIA APAC. "Pentru gamerii înrăiţi, cele două companii vor oferi din nou plăci video high-end cu capabilităţi uluitoare de overclocking. Merită menţionat faptul că placa video NVIDIA GeForce GTX260 va fi folosită la acest eveniment GO OC. Datorită suportului nativ pentru tehnologia PhysX de la NVIDIA, gamerii se vor putea bucura de jocuri de top ca "Mirror"s Edge", iar datorită tehnologiei CUDA, procesele consumatoare de timp ca transcodarea video vor fi accelerate dramatic, oferind performanţe mai rapide de real time. În plus, panoul de control uşor de folosit permite overclockerilor să descătuşeze performanţele sistemelor lor."

"Suntem încântaţi să participăm la "GIGABYTE GO OC", permiţând astfel overclockerilor să experimenteze performanţele uimitoare ale Kingston HyperX DDR3 împreună cu cele mai noi plăci de bază de la GIGABYTE. Echipaţi cu Kingston HyperX DDR3, overclockerii vor putea atinge cu uşurinţă de fiecare dată performanţele maxime ale sistemelor lor. Plăcile de bază high-end de la GIGABYTE sunt un mare plus la sistemele overclockerilor oferind o experienţă unică în overclocking." a spus Ann Bai, Memory Module Product Manager al Regiunii APAC, Kingston Technology.

"ENERMAX este onorat să fie unicul sponsor pentru sursele de alimentare ale GIGABYTE Open Overclocking Championship 2009" a spus Thomas Chou, Director General al Enermax. "Fiecare overclocker din lume doreşte să îşi împingă componentele la maxim, ceea ce înseamnă că au nevoie de surse de alimentare cu eficienţă şi stabilitate maxime. Noi încurajăm toţi competitorii să împingă modelul nostru ENERMAX REVOLUTION85+ la putere maximă, deoarece datorită eficienţei de neegalat de 91% şi a posibilităţii de overpower de 120%, concurenţii vor avea certitudinea că vor doborî câteva recorduri de overclocking impresionante."

Site-ul oficial GO OC va fi activ la sfârşitul lui Martie.

GIGABYTE, cu sediul în Taipei, Taiwan, este un brand global de renume cunoscut în industria IT, având angajaţi şi canale de distribuţie în aproape fiecare ţară. Fondată în 1986, GIGABYTE a pornit ca o echipă de cercetare şi dezvoltare şi de atunci este in topul pieţei de plăci de bază. Pe lângă plăci de bază şi plăci video, GIGABYTE îşi extinde portofoliul de produse cu notebook-uri şi PC-uri desktop, aparatură pentru digital home entertainment, servere de reţea, comunicaţii, telefoane mobile şi alte aparate portabile, deservind astfel fiecare fiecare faţetă a vieţii oamenilor atât acasă cât şi la muncă. În fiecare zi, conceptul "Upgrade Your Life" al GIGABYTE oferă cele mai inovatoare design-uri cât şi servicii de o calitate impecabilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb