Grupul Renault lucrează la a doua generaţie a modelului Logan

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 27 iulie 2007

Grupul Renault a început deja lucrul la a doua generaţie a automobilului Logan, şi consideră că modelul nu va avea rivali serioşi până în 2009 sau 2010, a declarat miercuri, Carlos Ghosn, CEO al alianţei Renault - Nissan, citat de Reuters.

"Nu mă aştept să apară vreun rival serios pentru Logan, până în 2009 sau 2010", a spus Carlos Ghosn care a adăugat că grupul lucrează la a doua generaţie a acestui model. "Mă simt foarte bine ştiind că avem un avantaj şi aş vrea să ni-l păstrăm", a mai spus Ghosn.

În afară de noul Logan, Ghosn mai are în proiect o maşină care să coste 3.000 de dolari. "Am avut discuţii cu indienii de la Bajaj în legătură cu maşina de 3.000 de dolari, dar suntem încă în faza în care urmază să luăm decizii", a mai spus oficialul Renault - Nissan.

Ghosn anunţase în iunie că Renault şi Nissan caută un partener indian cu care să dezvolte maşina de 3.000 de dolari şi subliniase că India este un loc ideal pentru a produce o astfel de maşină despre care a spus că ar trebui să aibă un design inovator şi un proces de producţie deosebit de cel tradiţional.

În prezent, Renault colaborează cu Mahindra&Mahindra pentru producţia Loganului în India, iar anul acesta vor fi produse aproximativ 50.000 de unităţi. Renault a deschis în India şi un centru de design săptămâna trecută.

Tata Motors, companie indiană care a demarat proiectul unei maşini super-ieftine, va prezenta în ianuarie 2008 la salonul auto de la Delhi automobilul de 100.000 de rupii (1.838 euro), maşină care ar urma să intre pe piaţă în al treilea trimestru al anului viitor.

Maşina celor de la Tata ar urma să devină cel mai ieftin automobil de serie din lume. În prezent, cea mai ieftină maşină se găseşte tot în India, şi este modelul Maruti 800, produs de Suzuki şi comercializat la un preţ mai mic de 4.000 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb