Hakim Boutehra, noul director general al Renault Commercial Roumanie

Andrei Stan
Companii #Auto / 14 iulie 2016

Hakim Boutehra va fi începând cu 1 august director general al Renault Commercial Roumanie, entitate care asigură comercializarea pe piaţa românească a mărcilor Dacia, Renault şi Nissan, informează un comunicat de presă al grupului auto trimis redacţiei.

Boutehra îl va înlocui pe Jan Ptacek care pleacă în Rusia, ca vicepreşedinte executiv pentru vânzări şi marketing în cadrul AvtoVaz.

Hakim Boutehra (39 ani) este de naţionalitate algeriană şi are peste 15 ani de experienţă în activităţi comerciale. El şi-a început cariera în 2001, la Procter&Gamble Algeria, unde este supervizor vânzări, apoi manager de vânzări regional şi naţional. Se alătură Renault Algeria în 2004, ca manager piese de schimb. În septembrie 2005 este numit director de reţea, iar în iulie 2008 devine director comercial Renault Algeria. în 2010, pleacă în Franţa, unde este numit director regional în regiunea vest. În ianuarie 2013 devine Renault Middle East managing director, responsabil de operaţiunile comerciale în 13 ţări - o filială Renault şi 12 importatori (Renault Iran, Egipt, Arabia Saudită, Dubai, Abu Dhabi, Bahrein, Kuweit, Qatar, Oman, liban, Iordania, Siria, Libia, Irak), precizează comunicatul.

Jan Ptacek, în vârstă de 46 ani, de naţionalitate cehă, are o experienţă de peste două decenii în cadrul Grupului Renault. În primii ani ai carierei, a ocupat posturi de marketing şi de management de reţea comercială în Republica Cehă şi în Franţa. în 2003, este numit director marketing al mărcii Dacia şi coordonează lansarea modelului Logan. La finalul lui 2004, se reîntoarce la Paris pentru a se alătura direcţiei strategie şi marketing a grupului. În calitate de director comercial al gamei entry, este responsabil de strategia de marketing a gamei entry şi a mărcii Dacia, timp de 4 ani. în 2008, este numit director marketing al mărcii renault pentru Rusia şi regiunea Eurasia. La finalul anului 2012, devine director general al filialei comerciale Renault Ucraina înainte de a reveni în România în 2014, ca director al filialei comerciale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb