Hotelul "Golden Tulip Palladium", scos la vânzare pentru 15 milioane euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 16 iulie 2010

Hotelul "Golden Tulip Palladium", scos la vânzare pentru 15 milioane euro

Hotelul "Golden Tulip Palladium" din Bucureşti, a cărui deschidere a fost amânată de două ori, este scos la vânzare pe mai multe site-uri imobiliare, pentru suma de 15 milioane de euro plus TVA. Potrivit anunţului, citat de Mediafax, hotelul are o suprafaţă construită de 11.317 metri pătraţi, 146 camere, restaurant, două baruri, săli de conferinţă cu o capacitate totală de 300 de persoane şi săli de relaxare.

"Hotelul este amenajat şi finisat pentru 5 stele, dar a primit doar 4 stele. În acest moment este finisat şi amenajat în proporţie de 80%. Preţul proprietarului pentru vânzarea hotelului este de 15 milioane de euro, din care 10 milioane de euro îi reprezintă un credit bancar. Pentru finalizarea clădirii mai sunt necesare 3,5 milioane de euro", se arată în anunţ.

Reprezentanţii "Golden Tulip" au anunţat, în luna martie, că "Nord Grup", proprietarul hotelului, a amâ-nat pentru a doua oară deschiderea, programată iniţial pentru 2008, din cauza crizei, lucrările urmând să fie finalizate în martie 2011, după o investiţie de 18 milioane euro.

Iniţial, finalizarea lucrărilor era programată pentru 2008, însă investitorii au amânat acest termen pentru sfârşitul anului trecut, din lipsă de fonduri.

"Lucrările de construcţie vor fi finalizate în primăvara anului viitor şi estimăm ca dată pentru deschidere luna martie. Termenul de finalizare a proiectului a fost din nou amânat din cauza crizei. În prezent, aproape toate lucrările sunt terminate, vorbim despre echipamente, utilităţi etc. Se mai lucrează la amenajările interioare. Investiţia totală a ajuns la 18 milioane de euro", a declarat în luna martie Paul Mărăşoiu, preşedintele firmei de consultanţă şi management "Peacock Hotels", care reprezintă lanţul "Golden Tulip" în România şi Moldova.

"Golden Tulip" are şapte hoteluri afiliate deschise în România, trei în Bucureşti, două unităţi la Cluj-Napoca şi câte o proprietate la Sibiu şi Mamaia.

Firma de dezvoltare imobiliară şi construcţii "Nord Grup" are ca acţionari două persoane fizice, res-pectiv Liviu Bărbulescu (60% din titluri) şi Dan Cătălin Lăzărescu (40% din acţiuni).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb