Înca o piatra de hotar în expansiunea internationala  METRO Cash & Carry deschide cel de-al 600-lea magazin la nivel mondial în orasul siberian Novosibirsk

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 26 octombrie 2007

Novosibirsk, 25 octombrie 2007 - Astazi, METRO Cash & Carry a deschis cel de-al 600-lea magazin în orasul siberian Novosibirsk confirmând astfel pozitia de lider international în vânzarile cash&carry. În acelasi timp, noua locatie reprezinta cel de-al 36-lea magazin cash&carry din Rusia si marcheaza un pas important în cadrul expansiunii rapide a companiei în aceasta tara.

"Suntem bucurosi si mândri sa deschidem cel de-al 600-lea magazin al nostru în Novosibirsk", a declarat Thomas M. Hübner, CEO al METRO Cash & Carry International GmbH. "Prin aceasta miscare, ne continuam expansiunea internationala si în acelasi timp ne demonstram competentele în logistica. Având locatii în 28 de tari din Europa, Africa si Asia, suntem deja în acest moment cea mai dezvoltata companie, la nivel international, în domeniul sau de activitate. Si în doar câteva zile vom deschide primul nostru magazin cash&carry în Lahore, Pakistan."

Expansiunea internationala este unul dintre pilonii METRO Cash & Carry, care si-a deschis primul magazin cu peste 40 de ani în urma în orasul german Mühlheim an der Ruhr. Printre principalele virtuti ale METRO Cash & Carry s-au numarat întotdeauna spiritul de pionierat si curajul de antreprenoriat, ceea ce îl face comerciantul de produse alimentare cu cea mai extinsa baza internationala. În tari precum China, Rusia, India sau Pakistan, compania cu originea în Duesseldorf a fost primul jucator international care a început sa functioneze. Astazi, METRO Cash & Carry, cu cei peste 100.000 de angajati ai sai, furnizeaza produse catre mai mult de 20 de milioane de clienti profesionisti, pe trei continente. "Ceea ce am reusit pâna astazi a fost posibil doar datorita eforturilor sustinute si a performantei deosebite a angajatilor nostri", a declarat Thomas Hübner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb