"Intrarom" a finalizat contractele cu Ministerul Justiţiei şi Ministerul Public

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 iunie 2006

19,5 milioane euro pentru achiziţie de tehnică de calcul şi servicii aferente

Intrarom a finalizat contractele semnate, la începutul acestui an, cu Ministerul Justiţiei şi Ministerul Public, în valoare totală de 19,5 milioane euro, pentru achiziţie de tehnică de calcul şi servicii aferente, informează Intrarom. Finalizarea acestui proiect complex va aduce beneficii importante sistemului judiciar, prin gestiunea informatizată a dosarelor cazurilor, accesul direct şi imediat al magistraţilor şi procurorilor din orice locaţie la toate actele legislative şi bazele de date ale altor organe ale statului, ceea ce va scurta termenele proceselor sau verificările preliminare din anchete. Obiectivul proiectului este susţinerea, prin modernizarea infrastructurii informatice a instanţelor şi parchetelor la nivelul întregii ţări, respectării obligaţiilor privind reforma sistemului judiciar asumate de România în programul de aderare la UE.

Intrarom, în calitate de contractor principal şi integrator, a obţinut aceste contracte în urma câştigării licitaţiei publice deschise organizată de asociaţia contractantă formată din Ministerul Justiţiei şi Ministerul Public, având ca obiect atribuirea contractelor de furnizare în leasing a echipamentelor de tehnică de calcul şi de comunicaţii necesare procesului de informatizare a sistemului judiciar şi penitenciar din România. Finanţarea proiectului a fost asigurată de Unicredit Leasing, iar principalii parteneri au fost HP România, Omnilogic, Flamingo, Softwin. "Prin asumarea acestui proiect complex, Intrarom probează capacitatea sa de integrator. Întreaga strategie a companiei este orientată spre dezvoltarea de proiecte majore desfăşurate pe arii extinse de activitate şi pe o prezenţă tot mai activă pe piaţă", a declarat Nikos Doukakis, CEO Intrarom. Acesta este cel mai important proiect de implementare a unei infrastructuri informatice derulat de Ministerul Justiţiei şi Ministerul Public, fiind considerat cea mai complexă operaţiune de acest gen din România având în vedere numărul de locaţii şi de echipamente implementate. Prin acest proiect s-a realizat o infrastructură cu circa 1.000 servere cu rackuri şi UPS, 14.000 staţii de lucru fixe şi mobile, 6.200 imprimante şi scanere, 1.200 routere şi switchiuri, software antivirus pentru toate echipamentele.

Intrarom are o experienţă extinsă în proiecte la cheie de infrastructură IT&C, clienţii cei mai importanţi fiind Romtelecom, PMB, CFR, CEC.

Înfiinţată in 1993, Intrarom, cel mai important furnizor de soluţii de tehnologia informaţiei şi comunicaţii (ICT) din Româ-nia, cumulează investiţii de peste 30 milioane de euro şi are peste 500 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb