IOHANNIS: "Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică"

J.P.
Politică / 9 septembrie 2020

"Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat azi într-o conferinţă de presă că nu ar fi existat bani nici în condiţiile în care nu exista această epidemie şi criză economică.

"Nu ar fi existat se pare bani nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică. Acum s-a restrâns bugetul considerabil. Totuşi, şi eu, şi premierul şi ceilalţi membri din Guvern şi-au dorit o creştere şi s-a realizat. Atâta s-a putut, atâta s-a realizat. Noi ne dorim aceste lucruri, dar toată lumea trebuie să înţeleagă că bugetul ţării nu poate permite tot ce ne dorim. E regretabil că PSD nu a înţeles nimic de aici şi continuă să dea impresia unor persoane că s-ar fi putut mai mult. Nu s-ar fi putut mai mult. Aceste încercări ale PSD de a corecta ceva ce nu se poate, adică finanţele ţării, e pur şi simplu jalnică, o abordare populistă, electoralistă care nu le face cinste", a declarat preşedintele.

Acesta a mai afirmat că tăierea salariilor şi pensiilor este exclusă.

"Nu s-a vehiculat niciodată vreo tăiere de salarii sau de pensii. Asta este o prostie pesedistă aruncată în spaţiul public din motive electorale. Nu are nimeni de gând aşa ceva. Este evident că e de preferat ca bugetul pentru anul viitor să fie discutat şi aprobat de noul parlament şi nu ade acest parlament unde vede nişte abordări total neprincipiale şi neconforme cu realitatea. Nu se discută despre tăieri de salarii şi pensii. Este exclus aşa ceva. Noi ne pregătim pentru an de creştere, nu an de reducere", a mai spus acesta.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Evident, la ce spagi monumentale au luat PNLeprele tale, din atribuirile fara licitatie in "starea de urgenta pt furt"!

    1. PAPAGALUL de la ora 18,a luato rau pe miriste.Daca papagalu crede ca toti romanii sunt prosti si cred toate prostiile spuse de el se inseala amarnic.La inceputul anului,cand a fost instalat "guvernul lui",orban,catu si violeta alexandru,le raspundeau ziaristilor care ii intrebau ce se v-a intampla cu cresterea pensiilor ca,pensionarii sa stea linistiti deoarece banii pentru cresterea pensiilor sunt prinsi in buget si nu se pune problema ca pensiile sa nu fie marite cu 40%,deoarece ei vor respecta legea promulgata de PAPAGAL.Dupa ce au pus mana pe conducerea tarii,PNDLeprele au uitat de romani si sau pus pe FURAT de frica sa nu cumva sa fie indepartati de la putere prea repede.Apoi,a venit epidemia si parca dumnezeu a fost cu ei,intrucat,au putut sa FURE in voie cu gargara ca banii se duc pe romanii bolnavi si pe materialele necesare combateri coronavirusului.PAPAGALUL,ajut at de SERVICII,JUSTITIE si PRESA cumparata prin MITA mascata de lupta impotriva coronavirusului a uitat de romani si in special de pensionari si,a dat startul la FURACIUNI pentru gasca condusa de el.Romanii,asista DOCILI cum tara se duce de rapa si accepta resemnati cum romania este jefuita mai ceva ca in codru. Romani,daca doriti sa scapati de CIUMA GALBENA,iata ca aveti prilejul chiar mai aproape decat va asteptati.In curand vor avea loc ALEGERILE LOCALE si apoi cele PARLAMENTARE. Daca va pasa de BATRANII VOSTRI,de COPII VOSTRI si de VOI,aveti grija cu cine VOTATI. Adica cu oricine in afara de PNL si NEOMAXISTII de la USR. Altfel,vietile voastre dupa alegeri,vor deveni un CALVAR. Dale doamne romanilor,MINTEA cea de pe URMA.!

    Ciuma portocalie mincinoasa...anul trecut se laudau ca au prins in buget si cresterea pensiilor si alocatiilor acum ne spun ca nu...mint precum respira securistii

    1. Vezi ca anul ttecut nu era pandemie...ai uitat ce spunea fostul ministru de finante anul trecut??...a fost stire acum 2 zile...

      Ce.i spunea Teodorovici lui Dancila.."nu mariti pensiile..nu dublati alocatiile..taiati bugetari...cheltuielile sunt prea mari..tara nu are bani". Ai uitat...vezi ce inseamna sa te numesti Ciolacu...de fapt pe tine nu te doare de tara si de cetateni...te doare ca nu mai esti la guvernare...votati USR+...

      daca votam usr ne taie si ce avem si lasa manipularea usr si pnl urlau in piata sa nu mareasca nimic ca se duce tara de rapa

      vezi ca bugetul pe anul acesta este facut de orban si catu pacaliciule

    dulapul chiar ca vorbeste pentru creierele spalate care l-au votat...isi cunoaste alegatorii!! ie-te ce declara jalnicul catu in ianuarie..."Banii pentru majorarea pensiilor cu 40% sunt în buget"......robotul nu poate vorbi decat pentru alti roboti!

    N-a recunoscut ,, șohan " că are bani..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb