Iulius Mall aduce Mango Touch pe piata autohtona

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 martie 2008

Primul magazin din Europa de Est si al 7-lea magazin din lume sub brandul Mango Touch s-a deschis la Iulius Mall Cluj-Napoca. Reprezentantii brandului anunta ca-si vor extinde reteaua in Romania si iau in calcul colaborarea directa cu celelalte mall-uri din reteaua Iulius Group.

Mango este una din cele mai prestigioase companii de imbracaminte si accesorii destinate femeilor. In prezent exista peste 1000 de magazine Mango extinse in toate cele 5 continente. Linia Mango Touch este ultima noutate in materie de accesorii ce intregeste imaginea Mango.

Primul magazin Mango Touch din Romania se afla la parterul Iulius Mall Cluj si ofera ultima colectie de accesorii (bijuterii, incaltaminte, posete, marochinarie) lansata la nivel mondial in aceasta primavara. Reprezentantii firmei Peeraj Brands International, care detine franciza pe Romania pentru brandul Mango Touch, apreciaza ca vor reusi ca pina la sfirsitul anului sa obtina un venit mediu de 8000 de Euro/mp. Magazinul din Cluj este doar primul pas facut pentru a introduce brandul Mango Touch in Romania, reprezentantii Peeraj Brands Int anuntindu-si intentia de extinde reteaua pina la finalul anului 2008. In acest caz, se cauta locatiile care sa corespunda standardelor impuse de brand, primele vizate fiind celelalte doua centre din reteaua Iulius Mall.

Mango Touch este doar unul dintre brandurile internatioanle care si-au facut intrarea pe piata romaneasca prin Iulius Mall Cluj. Printre premierele marcate odata cu inaugurarea celui mai mare mall din tara se numara Jack Wolfskin, Bossini, Tiffi, Taylors sau Energiers.

"Avem o lista de asteptare destul de lunga cu branduri care isi doresc sa intre in Iulius Mall Cluj", declara Oana Diaconescu, senior leasing manger Iulius Group. "Feed-back-ul pe care il avem de la retailerii aflati deja in Iulius Mall Cluj este foarte bun, iar de la deschiderea din noiembrie am reusit sa avem peste 4 milioane de vizitatori".

Mango Touch este cea de-a doua premiera lansata de Iulius Mall Cluj in luna martie a.c., dupa deschiderea la inceputul lunii a cafenelei Starbucks, prima din Romania aflata in afara capitalei. In perioada imediat urmatoare, noi branduri isi anunta lansarile in cadrul Iulius Mall Cluj, lansari care vor culmina in luna mai a.c. cu deschiderea celor 10 Sali de cinema operate de catre Cinema City.

Despre Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj este parte din reteaua de centre comerciale deschise in Romania de catre Iulius Group.

Iulius Mall Cluj a fost inaugurat in 10 noiembrie 2007 si, de la deschidere, a avut un trafic mediu de 30.000 de vizitatori pe zi, iar in week-end traficul mediu ajunge la 40.000 de vizitatori pe zi.

Iulius Mall Cluj este cel mai mare mall deschis pina acum in tara, cu o suprafata construita de 155.000 de metri patrati, reprezentind o investitie de 75 de milioane de Euro. Mall-ul ofera 156 de magazine, un hypermarket Auchan, 24 restaurante si cafenele, un centru de fitness si piscina, spatii de joaca pentru copii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb