"Konica Minolta" lansează magicolor 7450II GA, imprimanta pentru mediile grafice

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 noiembrie 2008

"Konica Minolta" lansează magicolor 7450II GA, noua imprimantă laser color A3+, special destinată mediilor de creaţie, pentru care oferă o calitate extraordinară a culorilor. Imprimanta este echipată cu engine-ul predecesoarei sale magicolor 7450, care a fost distins cu nenumărate premii şi care dă frâu liber creativităţii. Designerii, agenţiile de publicitate şi graficienii pot să-şi transpună ideile pe o varietate de medii de printare. La magicolor 7450II GA, culoarea, tehnologia şi performanţa au un preţ rezonabil.

Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania: "Calitatea culorilor, performanţa şi preţul accesibil - acestea sunt cerinţele clienţilor din agenţiile de publicitate şi creaţie iar magicolor 7450II GA vine în întâmpinarea lor."

Noua imprimantă laser color este succesoarea magicolor 7450, care a obţinut numeroase premii pentru engine-ul său. Premiile "Pick of the Year" de la BLI în 2006, "Black Winner" de la Macworld din Marea Britanie şi cele 5 stele acordate în 2007 de ediţia spaniolă a PC World îi demonstrează calitatea excelentă. Magicolor 7450II GA nu este doar o versiune îmbunătăţită, ci înglobează funcţionalităţile esenţiale care o fac potrivită cerinţelor din mediile de creaţie.

Agenţiile de publicitate şi graficienii procesează zilnic documente foarte mari. Controller-ul de printare Emperon de la Konica Minolta, cu viteza sa de 733 MHz, asigură printarea cu uşurinţă a job-urilor mari. Pentru performanţă maximă, magicolor 7450II GA oferă memorie de 768 MB şi este echipată cu hard disc standard de 40 GB şi placă de reţea de 1 GB. Aceasta asigură printarea rapidă atât de la PC, cât şi de la Mac, prin capabilităţile standard PCL şi PostScript 3.

În spatele culorilor vii şi strălucitoare ale printurilor realizate pe magicolor 7450II GA stau tehnologiile de îmbunătăţire a calităţii. Patru raze laser duble garantează o precizie ridicată şi stabilitate la scrierea imaginii. Rezoluţia PhotoART-9600 4-bit contone asigură diferenţierea crescută şi definirea clară a culorilor iar controller-ul de printare Emperon, potrivirea perfectă a culorilor. De asemenea, tonerul polimerizat Simitri, cu particulele sale fine şi uniforme, este garanţia culorilor vibrante.

Pentru a putea transpune diversitatea ideilor de creaţie, magicolor 7450II GA oferă capabilităţi variate de procesare: formate de la A5 la A3+ (311 x 457 mm) şi greutăţi ale mediei de printare de la 64 la 256 g/m2. Este posibilă chiar şi printarea pe banner de până la 297 x 1200 mm, astfel încât nu se pot pune limite în realizarea de broşuri, prezentări, proofing-uri sau printuri foto.

Cu toate acestea, chiar şi creativitatea dezlănţuită are uneori nevoie de puţin control. În acest scop, magicolor 7450II GA dispune de management de culoare profesional. Acesta oferă utilizatorilor control asupra unei game variate de simulări, ca de exemplu profile ICC în producţie offset.

Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania:

"Pentru imprimantele din ziua de astăzi, cuvântul magic este de cele mai multe ori viteza iar echipamentele sunt concepute astfel încât viteza de printare este din ce în ce mai mare. Cu toate acestea, este nevoie de timp pentru a obţine calitate extraordinară a culorilor în mediul grafic iar magicolor 7450II GA este destinată exact acestui scop".

Konica Minolta Business Solutions România SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. şi Konica Corporation iniţiată în ianuarie 2003 şi finalizată în octombrie 2003 prin înfiinţarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions Romania a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţă de peste 10 ani de existenţă pe piaţa românească şi o reţea de distribuţie de peste 80 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2007 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifuncţionale şi oferă soluţii complete de management al documentelor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb