LA "ASCO 2010"  Roche va prezenta date noi asupra unor abordari diferite în tratarea cancerului

M.M.
Companii #Sănătate / 31 mai 2010

Roche a anuntat ca la a 46-a reuniune anuală a Societăţii Americane de Oncologie Clinica (ASCO) va prezenta noi date referitoare la medicamentele sale destinate oncologiei şi modul în care acestea pot fi folosite în diferite tipuri de cancer.

Pe durata evenimentului, care are loc in perioada 4-8 iunie 2010, la Chicago vor fi prezentate aproximativ 400 de rezumate despre medicamentele Roche destinate cancerului şi despre noile molecule aflate în dezvoltare pentru 30 tipuri de cancer.

Principalele rezultate ce urmează să fie prezentate includ:

Date noi ale unui studiu de faza III, cu rezultate pozitive in cancerul ovarian in stadiu avansat, maladie in care este nevoie urgenta de noi terapii, precum si noi date privind utilizarea unuia dintre medicamentele Roche din portofoliul de oncologie in cancerul colorectal avansat.

Date din studiul de faza III privind utilizarea unuia dintre medicamentele Roche ca tratament de mentenanta in limfomul folicular, o forma incurabila de cancer, in cazul caruia majoritatea pacientilor trec prin perioade de recădere sau remisie pe măsură ce boala progresează.

O nouă combinaţie de medicamente ce ţintesc receptorul HER2: Date din studii de faza Ib / II privitoare la eficacitatea, siguranţa şi tolerabilitatea unui nou anticorp monoclonal, pentru pacientele cu cancer avansat de san HER2-pozitiv tratate anterior.

"Medicamentele noastre tintite au ajutat milioane de bolnavi de cancer si continuăm să aflăm din ce in ce mai multe date despre cine poate beneficia cel mai mult in urma acestor tratamente şi despre cel mai bun mod de a le folosi", a declarat Pascal Soriot, Chief Operating Officer al diviziei de farmaceutice a Grupului Roche.

Linia de cercetare şi dezvoltare a Roche în oncologie include, la nivel mondial, 22 de noi medicamente, dintre care cinci sunt in ultima fază de dezvoltare, întărind astfel poziţia Roche de lider mondial în oncologie.

Având sediul central în Basel, Elveţia, Roche este lider in domeniul cercetării medicale, prin cele două divizii ale sale: divizia de farmaceutice şi divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central.

Roche este de asemenea lider mondial in diagnostice in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului.

În anul 2009, Roche a avut peste 80.000 de angajati în întreaga lume si a investit aproape 10 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2009, Grupul Roche a raportat vânzări în valoare totală de 49.1 miliarde de franci elveţieni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb