Make It Unforgettable!

Comunicate de presă / 9 octombrie 2017

Make It Unforgettable!

ASER, Asociaţia Studenţilor Economişti din România, dă startul înscrierilor pentru o studenţie #Unforgettable. Asociaţia se adresează studenţilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucureşti şi altele. Campania de recrutare se desfăşoară între 29 septembrie şi 15 octombrie, perioadă în care promovăm posibilitatea de înscriere în asociaţie atât în mediul online, cât şi în cel offline prin standuri în facultăţile mai sus menţionate.

În fiecare an, ASER recrutează noi membri pe care îi apropie de mediul economic prin învăţarea domeniilor care sunt prezente şi în marile companii: vânzări, resurse umane, marketing, PR, financiar, legal, cultură organizaţională, strategie şi project management.

Fiecare studenţie trebuie traită la maximum alături de persoane pline de entuziasm, dedicare, care sunt alături de ceilalţi la fiecare pas, sunt responsabili şi doresc să se autodepăşească, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. În ASER, ai ocazia să interacţionezi cu persoane din mediul business şi să înveţi din fiecare arie.

ASER este cea mai fresh şi autentică asociaţie de studenţi. Ai ocazia să faci voluntariat în anii de studenţie şi să creezi experienţe de învăţare gândite pentru studenţi, într-un mod cât mai creativ şi plăcut, dar, totodată, să pui pasiune şi devotament în tot ceea ce se realizează. Proiectele ASER sunt oportunităţi practice şi interactive, care te duc mai aproape de cariera pe care vrei să o urmezi. Proiectele organizate anul acesta sunt Akademics (dezvoltare personală şi orientare în carieră), Bank to Basics (domeniul financiar şi cel bancar) şi Ingenius (advertising, PR, marketing şi social media).

Dacă vrei o studenţie cool şi memorabilă, atunci ai găsit locul potrivit. Înscrie-te pe www.aser.ro/inscrie-te, până pe 15 octombrie sau la unul dintre standurile din centrele universitare menţionate mai sus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb