Mazda2 în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva

Comunicat Mazda
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 8 martie 2007

Noul model Mazda2, mai economic, mai uşor şi mai dinamic decât predecesorul său, a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Internaţional Auto de la Geneva. Noul Mazda2 reprezintă primul pas în procesul de evoluţie către următorul nivel promis de Mazda, redefinând noua filosofie a mărcii şi concentrându-se asupra ADN-ului caracteristic acesteia. Pe lângă design-ul specific, funcţionalitatea de excepţie şi plăcerea pe care o oferă în timpul condusului, Mazda2 aduce în prim-plan un element important - eficienţa consumului şi, ca rezultat, reducerea emisiilor de CO2. Astfel, Mazda face un pas important în lupta pentru protecţia mediului. Motto-ul pe care Mazda îl lansează cu aceeastă ocazie este "Cu cât mai multe Mazda2, cu atât mai puţin CO2."

Noul model Mazda2, aparţinând segmentului B, este mai scurt şi mai jos decât modelul precedent, însă mai spaţios decât acesta, oferind mai mult loc pentru pasageri. Interiorul noului vehicul surprinde prin noile soluţii practice promovate, precum compartimentul creat în interiorul torpedoului pentru depozitarea revistelor. Noul model Mazda2 este cu apoximativ 100 de kilograme mai uşor decât predecesorul. Acest vehicul beneficiază de îmbunătăţiri majore la nivelul caroseriei, al siguranţei, al rigidităţii, precum şi în ceea ce priveşte nivelul zgomotelor şi al vibraţiilor.

Lansarea pe piaţa din România a noii Mazda2 va avea loc în toamna acestui an. Modelul va fi disponibil pentru început în două variante de motorizare pe benzină - cu motor de 1.3 litri, în versiunile 75 CP sau 84 CP şi cu motor de 1.5 litri şi 103 CP. Varianta diesel este de asemenea planificată spre lansare ulterior.

Pe lângă noul Mazda2, Mazda prezintă la Geneva şi versiunea pentru Europa a modelului Mazda CX-7 - un SUV (Sports Utility Vehicle) cu tracţiune integrală. Motorul pe benzină de 2.3 litri cu injecţie turbo, ce dezvoltă 258 CP, se regăseşte şi la modelele Mazda6 MPS şi Mazda3 MPS. Având un aspect dinamic, Mazda CX-7 oferă suficient spaţiu pentru 5 pasageri şi bagajele acestora.

Prototipul Hakaze reprezintă, de asemenea, una dintre atracţiile standului Mazda la Geneva. Datorită plafonului transparent, acest vehicul tip crossover crează senzaţii similare modelului Mazda MX-5. În ceea ce priveşte performanţele vehiculului, Hakaze aminteşte de Mazda6, iar în privinţa functionalităţii interiorului se aseamănă cu Mazda CX-7 .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb