Mereu conectat si pe drumul cel bun cu noul N810 Internet Tablet, de dimensiuni reduse

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 19 octombrie 2007

Parteneriatul cu Boingo Wireless, Earthlink and The Cloud permite realizarea de conexiuni Wi-Fi în mii de locuri din întreaga lume

Summit Web 2.0, San Francisco, CA, SUA - Nokia a lansat Nokia N810 Internet Tablet, un dispozitiv care marcheaza o noua etapa a comunicarii mobile prin Internet. Dispozitivul de dimensiuni reduse poate fi conectat la orice hotspot WiFi permitând astfel realizarea de apeluri prin Internet, verificarea contului de email Google sau a contului Facebook, precum si vizionarea de clipuri video pe YouTube si actualizarea blogului personal prin intermediul tastaturii detasabile si a uimitorului afisaj touch screen. Hartile si sistemul de navigatie integrate ofera utilizatorilor cea mai scurta cale spre destinatia aleasa. Livrarile pentru acest dispozitiv sunt planificate pentru mijlocul lunii noiembrie la pretul estimativ de 479 USD, suma care nu ia în calcul taxele si subventiile aplicabile produsului.

Mai aproape de comunitate

Oriunde v-ati afla - acasa, în parc sau într-o cafenea - dispozitivul Nokia N810 va mentine în permanenta conectat la întreaga lume. Prin intermediul acestuia, va puteti verifica email-ul, puteti citi online ultimele stiri mondene sau puteti comunica cu prietenii Dvs. prin mesaje instantanee. De asemenea, va puteti împartasi starea de spirit pe site-urile sociale favorite, puteti realiza apeluri prin Skype si utiliza aplicatia Gizmo pentru videoconferinte, prin intermediul camerei VGA integrate. Astfel, nu veti fi niciodata departe de cei dragi.

Pe drumul cel bun

Cu Nokia N810 va aflati mereu pe drumul cel bun. Datorita modulului GPS integrat si hartilor preinstalate, puteti stabili cu precizie locul în care va aflati si puteti localiza o varietate de puncte de interes. Pentru a explora cu usurinta lumea pe jos sau în automobil, puteti actualiza sistemul de navigatie la versiunea Wayfinder cu instructiuni vocale pas cu pas.

Plictiseala nu este o optiune

Fie ca va aventurati într-o calatorie de vis sau pur si simplu mergeti la birou, Nokia N810 este partenerul ideal de drum. Nu beneficiati de nici un punct de acces WiFi? Nu face nimic! Nokia N810 permite redarea a pâna la 45 de ore de muzica si stocarea a pâna la 7500 de cântece pe o cartela de memorie de 10 GB (optional). Afisajul lat, de dimensiuni mari (4.13") si de înalta rezolutie (800x480 pixeli) ofera o experienta vizuala magica.

"Nokia N810 integreaza capacitatile unui computer traditional într-un format de dimensiuni reduse. Tehnologia terminalului, bazata pe standarde deschise, contribuie la accelerarea procesului de convergenta a unor functii si servicii multiple într-un singur dispozitiv," a declarat Ari Virtanen, vice-presedinte, Convergence Products, Multimedia, Nokia. "Noul Nokia N810 ofera experienta autentica Web 2.0 prin intermediul unui dispozitiv compact, elegant si surprinzator de avantajos - permitând accesul direct la sursele de interes ale utilizatorului."

Nokia N810 se bazeaza pe platforma maemo Linux OS2008, care poate fi actualizata si pe dispozitivul Nokia N800, care integreaza generatia anterioara de hardware pentru internet tablet. Acest software dispune de o interfata cu utilizatorul cu optiuni multiple pentru personalizare si include numeroase noutati, precum browser-ul Mozilla cu Ajax si Adobe flash 9, suportul pentru set cu casca Bluetooth si functiile avansate audio si video. Dispozitivul reuneste câteva dintre cele mai populare aplicatii, precum cele mai recente versiuni ale Video Gizmo, Skype si Rhapsody; Boingo Wireless, Earthlink si The Cloud permit realizarea de conexiuni Wi-Fi în mii de locuri din întreaga lume.

Tot astazi, Forum Nokia a anuntat lansarea serviciilor de suport pentru platforma maemo, destinate dezvoltatorilor de servicii si companiilor. Serviciile urmeaza sa fie disponibile prin forum.nokia.com. În prezent Forum Nokia are peste 3,4 milioane de utilizatori înregistrati, responsabili pentru dezvoltarea de aplicatii mobile de top pentru platformele Series 40 si S60. Oferta de servicii de suport profesionale este îmbogatita prin maemo.org, o comunitate open source sponsorizata de Nokia.

Capacitatea de stocare estimata în baza unei durate de 3:45 minute per melodie si a codarii eAAC+ la 128kbps.

Despre Nokia Nseries

Nokia Nseries este o gama de dispozitive multimedia de înalta performanta, care ofera experiente multimedia fara egal, prin îmbinarea celor mai noi tehnologii cu designul elegant si usurinta de utilizare. Cu produsele Nokia Nseries, utilizatorii pot folosi un singur dispozitiv pentru a beneficia de divertisment si de acces la informatie si pentru a surprinde si împartasi imagini si secvente video oricând si oriunde doresc.

Despre Nokia

Nokia este liderul mondial în domeniul mobilitatii, impulsionând transformarea si cresterea industriei de comunicatii si a celei de Internet, devenite acum convergente. Nokia produce o gama larga de dispozitive mobile, oferindu-le oamenilor, prin intermediul acestor dispozitive, acces la experiente mobile diverse: muzica, servicii de navigatie, vizualizare de continut video, vizionare TV, utilizare de jocuri si imagini, precum si posibilitatea de a lucra în afara biroului. Nokia ofera, de asemenea, echipamente, solutii si servicii pentru retelele de comunicatii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb