Nicola Porter Novelli comunică stilul şi rafinamentul Silver Mountain

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 17 iunie 2008

Agenţia de relaţii publice Nicola Porter Novelli, o companie membră The Group, păşeşte alături de cele mai selecte nume ale industriei hoteliere şi de real estate pentru lansarea compexului rezidenţial exclusivist Silver Mountain.

Agenţia va gestiona comunicarea proiectului dezvoltat de INR Management Real Estate în Poiana Braşov, un complex stilat şi rafinat, care oferă nu doar opţiuni pentru petrecerea timpului liber într-una dintre cele mai atrăgătoare staţiuni montane, ci un adevărăt stil de viaţă. Prin paleta serviciilor oferite, Nicola Porter Novelli acoperă toată sfera relaţiilor publice, de la comunicare corporatistă, dezvoltare de conţinut pentru materialele de prezentare ori cunsultanţă de imagine pentru reprezentanţii proiectului, până la dezvoltare şi implementare de acţiuni sau relaţionare cu media. Agenţia, însă, va acorda dezvoltatorului consultanţă pentru a acoperi întreg spectrul comunicării, nu doar competenţele ce ţin de relaţii publice.

"Silver Mountain este cel mai amplu şi elitist proiect rezidenţial din România, iar comunicarea lui trebuie să capete cele mai rafinate valenţe. Strategia de comunicare propusă de echipa Nicola Porter Novelli s-a pliat foarte bine pe strategia noastră de dezvoltare şi pe nevoile noastre de comunicare. Au dovedit, la rândul lor, o abordare rafinată a comunicării şi acesta este motivul pentru care am ales agenţia ca partener pe termen lung pentru promovare", a declarat Mădălin Rusu, Marketing Manager Silver Mountain.

"Ne onorează încrederea acordată, cu atât mai mult cu cât aprecierea vine din partea unui client cu standarde foarte ridicate. Ne bucură faptul că avem ocazia să construim împreună: partenerul nostru, cel mai rafinat proiect imobiliar, noi, reputaţia acestuia", a declarat Sorina Mihai, Managing Partner Nicola Porter Novelli.

Silver Mountain este un proiect rezidenţial exclusivist, totodată un concept unic prin facilitatile oferite. Terenul de golf cu 18 găuri, hotelul de lux operat de reţeaua Radisson SAS şi tusat de stilul designerului Jacques Garcia, studiourile ample sau penthouse-urile somptuoase, spa-ul premium sau şcoala de tenis al cărei partener este Ilie Nastase, precum şi posibilitatea de a practica cele mai rafinate sporturi, de la înot, schi sau tenis, la golf şi echitatie, fac din Silver Mountain cea mai rafinata şi plină de stil destinaţie din România. Iar selectivitatea cu care ansamblul îşi va alege vecinii, precum şi serviciile care li se vor oferi acestora, fie că sunt oaspeti ai hotelului ori optează pentru propriul apartament în complex, îi subliniază caracterul nobil şi exclusivist.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb