Noutăţi tehnologice în MEDIA GALAXY

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 24 aprilie 2009

MEDIA GALAXY propune o vizită în universul ultimelor noutăti tehnologice, în magazinele din întreaga ţară unde pot fi văzute şi testate ultimele tehnologii lansate de cele mai cunoscute branduri la nivel internaţional.

Ultima cameră de luat vederi lansată de SONY este HANDYCAM HDRCX106 şi se comercializează în magazinele MEDIA GALAXY la 2.599 lei.

Imagini de o calitate uimitoare, modele uşoare, pline de culoare, care înregistrează pe Memory Stick sau în memoria internă fără a avea nevoie de casete sau discuri. Un nou Senzor Exmor R CMOS avansat cu o sensibilitate dublă în comparaţie cu designurile CMOS obişnuite surprinde imagini bogate în detalii cu mai puţin zgomot.

Înregistrările video şi fotografiile sunt extraordinar de stabile şi clare când vă aflaţi în mişcare datorită stabilizării optice SteadyShot cu noul mod activ care elimină efectul tremuratului camerei până la de zece ori, în comparaţie cu modelele Handycam anterioare. GPS-ul încorporat facilitează "marcarea geografică" a clipurilor video şi a fotografiilor. Când reveniti acasă, refaceti traseul şi savurati clipuri sub formă de vizualizari fascinante de harta pe PC cu software-ul Picture Motion Browser usor de utilizat. Funcţia de redare a momentelor importante selectează automat cadrele care ies în evidenţă, imbinându-le cu o serie de coloane sonore pentru a etala cu stil cele mai bune părţi.

Detectarea feţei şi Smile Shutter facilitează surprinderea portretelor extraordinare cu feţe fericite, zâmbitoare.

Noua gama de laptop-uri SONY Vaio.

Ideea de stil a determinat elegantul accesoriu multimedia. Culorile variază de la Coral Pink la Negru. Ecranul LCD X-black de 14,1" oferă imagini clare şi luminoase, conţinut multimedia cu cameră Web pentru chat video, comenzi audio-video cu senzor tactil şi efecte de lumină şi sunet. Procesorul este Intel Centrino 2, grafica NVIDIA si RAM de 4 GB. Soft-ul Adobe Photoshop Elements oferă editarea imaginilor şi crearea de prezentări de diapozitive.

Noul laptop VAIO VGNCS1SP poate fi achiziţionat din magazinele MEDIA GALAXY din întreaga ţară la preţul de 4.699 lei.

O altă varianta de vizualizare a imaginilor filmate este noua serie de televizoare SONY 5500 BRAVIA.

Noile televizoare Full HD au ecran panoramic, tehnologie pentru ecrane plate şi designuri subţiri. Tehnologia Motionflow, asigură o fluiditate fără egal a mişcării. Preţul televizorului este 5.799 lei.

ALTEX ROMANIA este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală se ridică la aproximativ 100.000 metri pătraţi, divizată între 50 de magazine ALTEX şi 15 magazine MEDIA GALAXY.

ALTEX ROMANIA este acţionar majoritar în următoarele companii: Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte şi compania de credite de consum Credex, unde 30% din acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb