Novensys lanseaza in Romania cea de-a doua generatie de terminale mobile WORKABOUT PRO - destinate mediilor dificile de munca

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 iunie 2007

Novensys, cel mai important jucator pe piata solutiilor de management al informatiilor lanseaza pe piata romaneasca cea de-a doua generatie de terminale de mobilitate WORKABOUT PRO2. Workabout Pro este un terminal ergonomic, compact si cu un grad de protectie ridicat, destinat angajatilor care lucreaza in medii dificile si care necesita contact permanent cu sediul unei companii. Terminalul ofera manevrabilitate si flexibilitate si este destinat imbunatatirii productivitatii operationale.

Workabout PRO2 poate lua locul modulului de capturare de date dar si a telefonului mobil oferind posibilitatea angajatilor care se deplaseaza frecvent in afara companiei, sa sune clientii, sa incarce rute si sa trimita informatii catre sediul central - toate acestea cu un singur terminal mobil. Sustine o intreaga varietate de module care pot fi instalate chiar pe teren incluzand aici RFID, scaner, camera, receptor radio, wireless LAN(WLAN) sau wireless WAN (WWAN).

"WORKABOUT PRO2 este acel computer mobil, flexibil, usor, ergonomic, pe care trebuie sa il manevrezi in medii dificile de munca si care se adapteaza cu succes in aplicatii care includ serviciile de teren, curierat si livrare, identificarea mijloacelor fixe, ticketing, citirea contoarelor, retail, urmarirea in timp real a stocurilor vii, depozite si productie. A fost dezvoltat ca rezultat al necesitatilor de adaptare continua a afacerilor la mediul de business, prin urmare este cel mai rezistent la factorii de mediu din clasa sa.

Pentru a oferi un indicator de rezistenta pentru acest terminal s-a demonstrat ca WORKABOUT PRO2 rezista la 25 de impacturi cu solul de la o inaltime de 1,5 metri. In egala masura a fost evaluat IP65, acest lucru oferindu-i protectie impotriva depunerilor de praf si a apei pulverizate simultan din toate directiile.

In plus, este construit pornind de la ideea de a oferi un instrument industrial ce nu necesita inlocuire in momentul in care apare o noua necesitate technologica pentru o companie. Se adapteaza usor cu ajutlorul unui Kit de Dezvoltare Hardware ce permite crearea propriilor module. Astfel de module dezvoltate pentru o mai buna adaptare a terminalului la necesitatile de business pot include inregistrarea amprentelor digitale, citirea de pasapoarte, citirea cipurilor radio de identificare a stocurilor vii etc." declara Romeo Iacob, Deputy Director, Novensys.

Echipamentul poate fi furnizat cu una din urmatoarele variante de system de operare Windows Mobile 2006 Classic, 2006 Professional sau Windows CE50. De asemenea, producatorul pune la dispozitie un Kit de Dezvoltare Software (SDK) care permite realizarea propriilor aplicatii software direct de catre integratori sau beneficiari.

O alta caracteristica extrem de importanta a WORKABOUT PRO2 este ecranul full VGA Acest ecran ofera capacitati grafice imbunatatite, permitand unui lucrator pe teren sa vada detaliile fine ale unei harti sau diagrame in conditii de iluminare puternica, inclusiv la lumina soarelui.

Novensys are statutul de Value Added Reseller pentru compania Psion.

Novensys crede in puterea informatiei si a lucrului bine facut abordand fiecare proiect de la intelegerea profunda a proceselor de business. Adaugarea in portofoliul Novensys a terminalului WORKABOUT PRO2, sustine viziunea companiei de implicare si intelegere a proceselor de business in scopul atingerii celor mai inalte performante.

In actualul mediu de business, accesul la informatie in timp cel mai scurt timp este vital pentru dezvoltarea unei afaceri. Novensys - Information IQ sustine aceasta necesitate de business a clientilor companiei oferindu-le acces la cele mai noi tehnologii prin parteneriatele strategice cu companii de top in domeniul mobilitatii la nivel mondial.

Despre Novensys

Novensys si-a inceput activitatea de integrator in anul 1998 pentru ca in 2007 sa ajunga cel mai important jucator de pe piata solutiilor management al informatiilor. In 2006 Novensys a obtinut o cifra de afaceri de 9,3 milioane USD in crestere cu 30% comparativ cu 2005. Pentru anul 2007 Novensys estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu 30%, comparativ cu anul 2006.

Compania Novensys este cel mai bun partener pentru companiile cu care colaboreaza.Compania Novensys a dobandit statutul de Microsoft Gold Certified Partner, este Premier Business Partner Motorola pentru zona EMEA (Europa, Middle East si Africa) in domeniul Enterprise Mobility Solutions si business partner pentru companiile Zebra, Psion, Datalogic, LS Retail, Printronix, Carl Valentin, Magner, NCR, ThinPrint, Tally Genicom, Mantis.

Printre implementarile cele mai importante se pot numara: Acces Press, Cupon Pro, Brecco, Metro, Dedeman, Flanco, Spar, Cargus, Curiero, Macromex, Saint-Gobain, Antalis, Ferroli, Termoport, Philip Morris, Imprimeria Nationala, Orange.

Sediul central al companiei Novensys se afla in Bucuresti, compania avand alte trei puncte de lucru in Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb