OMD Romania isi numeste un New Business Development Director

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 16 iunie 2008

Începând cu luna iunie, Eugen Terchilă ocupă poziţia de New Business Director al OMD România, agenţie de media full-service aparţinând Omnicom Media Group România.

Având o experienţă de peste 15 ani pe piaţa de publicitate locală, Eugen vine să completeze competentele profesionale pe care OMD le pune la dispoziţia clienţilor săi. Principalele responsabilităti ale acestuia în cadrul agenţiei vor consta în identificarea oportunităţilor de business ale companiei, precum şi coordonarea strategică a parte din conturile deja existente în portofoliul OMD.

"Motivele pentru care l-am ales pe Eugen pentru această funcţie sunt lesne de înţeles dacă avem în vedere background-ul profesional al acestuia. Experienţa, competenţa şi, mai ales, profesionalismul lui îl recomandă în faţa oricărui manager de agenţie. În OMD se va ocupa în primul rând de atragerea de new business, aptitudinile sale din câmpul executive managementului constituind un atu în acest sens. Îi urez bun-venit în agenţia noastră şi sperăm într-o colaborare fructoasă", a declarat Cristian Mucichescu, Managing Director al OMD România.

Înainte de a se alătura echipei OMD, Eugen a fost timp de aproape 5 ani (2003 - 2008) Director Executiv al Bigger Group ( fosta Starlink). A mai lucrat la Media Direction ca şi Director de Strategie şi Cercetare (2001 - 2003) şi Graffiti BBDO ca şi Director Media Adjunct (1997 - 2001). Cariera în advertising şi-a început-o însă în cadrul Young&Rubicam, unde a fost timp de aproximativ trei ani Director Media. În plus, acesta mai are doi ani de experienţă în domeniul jurnalismului ca şi editor în cadrul Mediafax, agenţia de ştiri a grupului MediaPro.

Printre clienţii cu care Eugen a lucrat de-a lungul timpului se numără: Bancpost, Brenac, Campofrio, Colgate Palmolive, Cosmorom, Cris-Tim, Daewoo, Delta, Galina Blanca, Kraft Jacobs Suchard, Lemarco, LG, Romtelecom, Nova Brasilia, Omniasig, PepsiCo, SCA, Telemobil sau Yves Rocher.

Despre OMD România

OMD România este o entitate 100% Omnicom Group, lider mondial în industria de marketing şi comunicare, şi face parte din portofoliul Omnicom Media Group România.

OMD este unul dintre cei mai mari şi mai influenţi specialişti în comunicare în media din lume, având o reţea prezentă în peste 80 de ţări şi beneficiază de resursele integrate ale liderului mondial în industria de marketing şi comunicare Omnicom Group.

Despre OMG România:

Omnicom Media Group România este o entitate 100% Omnicom Group, are ca acţionariat agenţiile de publicitate DDB Bucharest (50%) şi TBWA/Merlin Bucharest (50%) şi are în portofoliul sau 2 agenţii de media full service: OMD România şi PHD România.

Omnicom Media Group (OMG) este Divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., lider mondial în industria de marketing şi comunicare, având în portofoliu peste 5000 de clienţi în mai mult de 100 de ţări. Omnicom Media Group include reţelele internaţionale de agenţii de servicii complete de media OMD, PHD şi Prometheus precum şi alte companii de servicii specializate de media.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb