Omnilogic a cumpărat Datanet Systems

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 iunie 2004

Compania "Omnilogic BGS", unul dintre cei mari distribuitori autohtoni de echipamente IT&C, a preluat pachetul majoritar de acţiuni al companiei Datanet Systems. Anunţul oficial referitor la această operaţiune urmează să fie făcut în această săptămînă. Cu această ocazie vor fi prezentate principalele aspecte ale activităţilor pe care companiile le desfăşoară în România, proiecte viitoare etc.

Compania Omnilogic a fost înfiinţată în noiembrie 1992. În cei peste 12 ani de activitate, "Omnilogic" a dezvoltat o reţea largă de distribuţie, numărul partenerilor săi ridicîndu-se la peste 800 pe tot teritoriul României. Activitatea Omnilogic se concentrează în următoarele direcţii: vînzări indirecte prin canalul de distribuţie; consultanţă şi suport tehnic pentru canalul de distribuţie; servicii profesionale constînd în consultanţă, proiectare, soluţii la cheie bazate pe expertiza acumulată în proiecte globale de reţele şi telecomunicaţii; activităţi educaţionale în cadrul centrului educaţional autorizat pentru distribuţia de produse software şi de reţea; alte servicii.

Înfiinţată în 1998, Datanet Systems oferă o gamă completă de produse şi servicii profesionale pentru reţele de date/voce/video, incluzînd planificare, proiectare, integrare de soluţie, implementare, operare şi optimizare. Compania este unul din principalii furnizori de servicii şi tehnologie în domeniul comunicaţiilor pentru cea mai mare parte a băncilor, instituţiilor financiare şi a operatorilor de telecomunicaţii din România.

"Omnilogic" a realizat, anul trecut, o cifră de afaceri de 70 milioane dolari, avînd 40 de angajaţi. Pentru anul 2007, compania estimează o cifră de afaceri cuprinsă între 200 şi 300 de mii de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb