OMV îşi mută la Londra operaţiunile de furnizare şi trading de ţiţei şi produse petroliere

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 5 noiembrie 2014

OMV a decis să mute la Londra toate operaţiunile diviziei sale de furnizare şi trading de ţiţei şi produse petroliere, se arată într-un comunicat al companiei austriece.

"Pentru îmbunătăţirea activităţilor de furnizare şi trading de petrol şi produse petroliere, OMV a decis să mute toate aceste operaţiuni ale sale la Londra. În conformitate cu această modificare, OMV Trading Services Limited a fost redenumită OMV Supply & Trading Limited. Începând de la 1 ianuarie 2015, toate noile contracte pentru ţiţei brut, produse petroliere, produse derivate şi transportul lor vor fi executate în numele OMV Supply & Trading Limited", se arată în comunicat, potrivit Agerpres.

OMV îşi revizuieşte în această perioadă strategia la nivelul grupului. Având în vedere perspectivele modeste ale afacerilor din domeniul gazelor, OMV a decis la mijlocul acestei luni ca în consiliul său director să nu mai fie inclus şi un responsabil pentru aceste operaţiuni.

În plus, divizia de gaze naturale va fi integrată în segmentul rafinare şi marketing. Noul segment de operaţiuni downstream va fi condus de Manfred Leitner, membru în boardul OMV, de la 1 ianuarie 2015.

De asemenea, OMV a decis că mandatul directorului general, Gerhard Roiss, se va încheia înainte de termen, iar Consiliul de Supraveghere a început demersurile pentru alegerea unui succesor.

OMV, cea mai mare companie industrială listată din Austria, deţine 51,01% din acţiunile OMV Petrom. Statul român, prin Ministerul Economiei, Departamentul pentru Energie, are 20,64%, Fondul Proprietatea deţine 18,99%, iar 9,36% se tranzacţionează liber pe Bursa de Valori Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb