Pană majoră de curent în mai multe zone din Bucureşti şi din Ilfov

G.F.
Miscellanea #Energie / 1 noiembrie 2017

Pană majoră de curent în mai multe zone din Bucureşti şi din Ilfov

Pana de curent a fost cauzată de o avarie la reţeaua Transelectrica

Transportatorul de curent electric anunţă remedierea problemelor

---------

Actualizare 18:15 Transelectrica: Toţi consumatorii afectaţi au fost realimentaţi în mod operativ

Toţi consumatorii afectaţi de pana de curent din această seară, care a avut loc în mai multe zone din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, au fost realimentaţi în mod operativ, informează Transelectrica, prin intermediul unui comunicat.

În documentul citat se subliniază: "Până la ora 17.40 au fost realimentaţi în mod operativ toţi consumatorii afectaţi. În acest moment se lucrează la identificarea cauzei care a condus la producerea avariei.

Le cerem scuze tuturor consumatorilor afectaţi de avaria înregistrată în reţeaua Transelectrica".

(G.F.)

----------

Actualizare 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor în staţiile Iancului şi Pipera au fost remediate

Metrorex precizează că problemele cu iluminatul peroanelor în staţiile Iancului şi Pipera au fost remediate iar circulaţia trenurilor nu este afectată.

Metrorex informează prin intermediul unui comunicat de presă: "Urmare a penei de curent înregistrată astăzi în Bucureşti, Metrorex face precizarea că au existat probleme cu iluminatul peroanelor în staţiile Iancului şi Pipera. Problemele au fost remediate. Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată".

(G.F.)

---------

Actualizare Enel: Se lucrează pentru alimentarea clienţilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol

Enel a transmis că în acest moment se lucrează pentru alimentarea clienţilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol.

"În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în reţeaua de electricitate din zona Bucureşti, nu în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor staţii de transformare operate de E-Distribuţie Muntenia în partea de nord şi de est a Bucureştiului. E-Distribuţie Muntenia lucrează pentru alimentarea clienţilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol", anunţă societatea prin intermediul unui comunicat de presă.

(G.F.)

---------

Actualizare 17:40 Transelectrica: În acest moment, se lucrează pentru realimentarea rapidă a tuturor consumatorilor afectaţi

Transelectrica informează că în acest moment se lucrează pentru realimentarea rapidă a tuturor consumatorilor afectaţi de pana de curent din mai multe zone din Bucureşti şi din Ilfov.

Transelectrica anunţă, prin intermediul unui comunicat: "Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16:44, s-a înregistrat o avarie în reţeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei. În acest moment, se lucrează pentru realimentarea cât mai rapidă a tuturor consumatorilor afectaţi".

(G.F.)

----------

Mai multe zone din Bucureşti şi din judeţul Ilfov au rămas fără energie electrică, din cauza unei avarii la reţeaua Transelectrica, transportatorul de curent electric.

Digi 24 relatează că în Bucureşti printre zonele afectate de pana de curent se numără cartierele Iancului, Moşilor, Colentina, Bucur Obor, Dristor şi Pantelimon. De asemenea, sunt afectet şi zone din cartierele Bănseasa, Pipera şi Aviaţiei.

Potrivit sursei citate, inclusiv semafoarele din aceste zone sunt afectate de pana de curent din Bucureşti.

În plus, furnizarea cu energie electrică este întreruptă şi la metrou.

Până la această oră nu se ştie cauza defecţiunilor.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb