PENTRU O PERIOADĂ DE PATRU ANI Gabriela Sabău a fost numită preşedinte al Societăţii de Construcţii Napoca

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 23 septembrie 2020

Consiliul de Administraţie al Societăţii de Construcţii Napoca (NAPO) a numit-o pe Gabriela-Dorina Sabău în funcţia de preşedinte al societăţii, pentru o perioadă de patru ani, se arată într-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Gabriela Sabău fusese aleasă ca membru al Consiliul de Administraţie al societăţii la adunarea acţionarilor NAPO din data de 14 septembrie, în condiţiile în care fostul preşedinte al board-ului, Doina Cachiţă, îşi înaintase demisia din poziţia de administrator al societăţii.

La începutul lunii iulie, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a amendat-o cu suma de 90.000 lei pe Liliana Marchiş, ce deţine indirect 67,38% din Societatea de Construcţii Napoca (NAPO), deoarece nu a depus la ASF documentaţia aferentă ofertei de preluare obligatorii şi nu a derulat operaţiunea, conform prevederilor în vigoare. A fost pentru a treia oară când ASF a sancţionat-o pe Liliana Marchiş pentru acest motiv, celelalte amenzi din lunile mai şi ianuarie a acestui an fiind de 65.000 lei, respectiv 60.000 lei.

Autoritatea a arătat că, la data de 29 iunie 2020, conform informaţiilor furnizate de ONRC, Liliana Marchiş deţinea 99,45% din capitalul IT Transilvania Invest după ce, la 10 ianuarie 2019, dobândise 98,42% din companie care, la rândul său, are 67,38% din Societatea de Construcţii Napoca.

Pentru primele şase luni ale acestui an, Societatea de Construcţii Napoca a raportat un profit net de 1,35 milioane de lei, de aproape patru ori mai mare decât cel de la jumătatea anului 2019, de circa 0,35 milioane lei, în condiţiile în care veniturile operaţionale s-au ridicat la aproape 42,62 milioane lei, în creştere cu 67%, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

Titlurile NAPO au o tranzacţionare sporadică la BVB, iar la ultima cotaţie din piaţă înregistrată în data de 3 septembrie 2020, de 6,35 lei, capitalizarea Societăţii de Construcţii Napoca se ridica la 39,57 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb