PENTRU ORGANIZAREA A 52 DE ŞANTIERE ÎN BUCUREŞTI,  RADET a semnat acorduri-cadru în valoare de 76 milioane lei

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 26 iulie 2019

RADET: "Săptămâna aceasta au fost finalizate primele zece lucrări din planul anual de modernizare a reţelelor de termoficare, în zonele unde cetăţenii au resimţit disconfort iarna trecută"

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) a finalizat procedura de achiziţie pentru lucrările de intervenţie de primă urgenţă şi au fost semnate acordurile-cadru - în valoare de aproximativ 76 de milioane de lei (fără TVA) - prin care se vor organiza succesiv 52 de şantiere în mai multe zone din Municipiul Bucureşti, a anunţat, ieri, societatea printr-un comunicat.

Conform informaţiilor transmise de către RADET, aceste lucrări au în vedere repararea porţiunilor de conductă în zonele în care s-au produs 70-80% dintre avariile de anul trecut.

De asemenea, societatea a mai informat că, în această săptămână au fost finalizate primele zece lucrări din planul anual de modernizare a reţelelor de termoficare, în principalele zone în care cetăţenii au resimţit disconfort în sezonul anterior de încălzire, respectiv: Bulevardul Theodor Pallady, strada Petre Ispirescu, strada Moineşti, strada Ion Berindei, Piaţa Constituţiei, strada Răzoare, staţia de metrou Păcii, Şoseaua Virtuţii (zona ştrandului Ciurel), Şoseaua Pantelimon şi strada Lizeanu.

Comunicatul citat mai notează: "În paralel cu lucrările de modernizare, continuă lucrările de investiţii, fiind montate până în prezent, după o perioadă de pauză de peste zece ani, un număr de 50 de vane de sectorizare cu acţionare electrică, din totalul celor 100 preconizate a fi montate în acest an. Vă menţionăm că reţeaua primară are în componenţă un număr de 800 de vane, din care necesită a fi schimbate în regim de urgenţă aproximativ 200. Vanele vor permite pe viitor oprirea unor segmente mult mai mici de instalaţie, exact pe porţiunea afectată, în cazul apariţiei unor avarii".

Totodată, reprezentanţii RADET au mai menţionat că echipele continuă şi lucrările de montare a compensatorilor - piese care previn, de foarte multe ori avariile, deoarece preiau dilatarea conductelor şi, datorită lor, ţevile nu se mai sparg, iar la fiecare intervenţie de montare a vanelor şi a compensatorilor sunt schimbate şi segmentele de ţeavă afectate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb