PENTRU PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI Profit în scădere cu 27,7% pentru Bucur Obor, faţă de rezultatul din ianuarie-septembrie 2019

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 11 noiembrie 2020

Compania care operează centrul comercial Bucur Obor (BUCU) a raportat, pentru primele nouă luni ale anului trecut, un profit net de 7,13 milioane de lei, cu 27,7% sub cel din primele trei trimestre ale lui 2019, în condiţiile în care cifra de afaceri netă a coborât cu 6,28%, până la 22,86 milioane de lei, se arată în raportul emitentului remis, ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ponderea cea mai mare în venituri o au cele din chirii şi din recuperarea utilităţilor aferente contractelor de închiriere, care însumează 22,31 milioane de lei, respectiv 97,58% din veniturile ce compun cifra de afaceri.

Veniturile financiare, în sumă de circa 0,25 milioane de lei, sunt în scădere cu 42% faţă de cele din perioada similară a anului trecut şi provin din dobânzile bancare încasate la depozitele în lei, se arată în raportul Bucur Obor.

Pe de altă parte, cheltuielile totale ale primelor nouă luni ale companiei s-au ridicat la 14,36 milioane de lei, cu 3,93% peste cele din perioada ianuarie-septembrie 2019, în urma majorării consumului energiei electrice, creşterii cheltuielilor cu personalul şi a cheltuielilor cu prestaţiile externe. O pondere semnificativă în totalul cheltuielilor o au cele aferente întreţinerii spaţiilor comerciale care fac obiectul contractelor de închiriere. 

Pentru primele trei trimestre ale anului, cheltuielile cu personalul companiei, aferente unui număr de 40 de salariaţi, au fost de 3,22 milioane de lei, cu circa 12% peste cele din aceeaşi perioadă a lui 2019, pe fondul acordării de bonusuri şi a creşterii salariului minim pe economie.

Cheltuielile cu prestaţiile externe s-au ridicat la 2,74 milioane de lei, cu 6,18% peste cele din intervalul ianuarie-septembrie 2019, evoluţie de asemenea influenţată de creşterea nivelului salariului minim, informează societatea.

Rezultatul reportat, reprezentând surplusul realizat din rezerve de reevaluare în perioada ianuarie-septembrie 2020 este de aproape 6,06 milioane de lei.

În data de 23 martie, în contextul declarării stării de urgenţă pe teritoriul ţării noastre, Bucur Obor îşi suspendase temporar activitatea.

Amadeus Group deţine 54,43% din compania ce operează centrul comercial, în timp ce Gelu Manea are 16,05% din Bucur Obor.

Acţiunile BUCU sunt listate pe Segmentul AeRO al Bursei de Valori Bucureşti unde au o tranzacţionare redusă, iar la ultimul preţ din data de 9 noiembrie, de 13,8 lei, valoarea de piaţă a companiei era de 184,58 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb